Güncellemeler
7 ay
2 aşamalı doğrulamam açık, şifre karışık hani herşeyi içeren güçlü bir şifre mail adresimde güçlü hani çalınması veyahut kapatılması imkansız gibi
Herkese merhaba, birkaç gün önce ben bir oyuncunun profilibe bakmıştım öylesine (bu kişi erkek) ve bana istek attı bende kabul etmek istememiştim ama beklettim neyse ortak başka bir oyuncu arkadaşı ile takipleşiyordum sonra bana istek atan oyuncuyu sildim korkudan Instagramımı dondurdum beni engellettirir spam vs attırır diye sonra açtım birkaç dk önce o ortak olan diğer oyuncuyu da çıkardım ama engellemedim kullanıcı adımı değiştirdim profil fotoğrafımı da öyle hesbaım kapanmaz değil mi çünkü geçmişte hesabım bir hiç uğruna çalınmıştı korkuyorum açıkcası lütfen doğru düzgün yaklaşımda bulunun. 🙏🏻
Saygılar.
Cevap
1Cevap
Kapanabilir
Neden peki 🥺
Instagram son zamanlarda sorunlu zaten ne olacağı belli değil
Ne gibi sorunu var ki?
Birçok kişinin hesabı askıya alınmış bağlantı yok zayıf falan filan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Öncelikle, anladığım kadarıyla biraz endişelisin ve bu çok normal. 🌟 Endişelenmene gerek yok çünkü yaptıkların Instagram’ın kurallarına aykırı bir şey içermiyor gibi görünüyor. Ancak tabii ki güvenliğin için dikkatli olmanda fayda var!
Kullanıcı adını değiştirmiş ve eski ortak bağlantılardan biraz uzaklaşmayı tercih etmişsin, bu çok mantıklı bir yol. Hesabının kapanması için genelde kuralları ihlal etmek ya da spam davranışlarda bulunmak gerekir. Sen böyle bir şey yapmadığın sürece sorun olmaz. 😊 Hesabın güvenliğinden emin olmak için çift faktörlü doğrulamayı açmayı unutma ve şifrelerini güçlü seç! 🙌
Kendini rahat hissetmediğin durumlarda bu şekilde önlemler almak harika bir düşünce olmuş. İçin rahat olsun, büyük ihtimalle hiçbir sorun yaşamazsın. 💕
İki aşamalı doğrulamam açık, şifremde güçlü hani herşeyi içeriyor
Harikasın, iki aşamalı doğrulama ve güçlü şifre çok iyi birer koruma önlemi. 👏 İçin ferah olsun, her şey güvende! 🌟
Bu oyuncu beni engelletse vs problem olmaz değil mi? Takipçim 190 civarında takip ettiklerim 300 civarında