Yakın arkadaşım annem ameliyattayken kuzeninin nişanı için benden kamera istedi. Siz olsanız ne yapardınız?

Geçen hafta annem ameliyat oldu, herkes basit bir ameliyat diyordu ama benim için stresli bir gündü.

O sırada yakın arkadaşım mesaj attı, önce “ameliyat başladı mı” diye sordu. Yaklaşık yarım saat sonra tekrar yazıp kuzeninin bi kaç saat sonraki nişanı için kameranı alabilir miyim diye sordu.

Evde kimse olmadığını söyledim, bunun iyi bir zaman olmadığını da belirttim. Kuzenine arkadaşı gelir çeker diye söylemiş kuzeni de ona güvenip fotoğrafçı tutmamış. Arkadaşı gelemeyince bana sordu.

O anda içimden “Gerçekten mi, şu anda bununla mı uğraşmam gerekiyor?” diye geçirdim. Çok düşüncesizce geldi. Sonunda bir şekilde ayarlayıp eve gidip kamerayı eşimden aldı.
Daha sonra sadece bir-iki kez kısa mesaj attı, annen nasıl oldu diye ama ne beni ne de annemi aradı, ziyarete gelmedi.

Birkaç gün sonra bir mesaj daha attı: “Kameranın şarj aletini alabilir miyim?”
Sinirimden ağladım, eşimle gönderdim.

Bir yanım özlüyor, ama diğer yanım hâlâ kırgın ve uzak.

Siz olsanız ne yapardınız? Kırgınlığımı belli eder miydiniz yoksa görmezden gelip normal mi davranırdınız?
Yakın arkadaşım annem ameliyattayken kuzeninin nişanı için benden kamera istedi. Siz olsanız ne yapardınız?