Üst üste aradılar birini açtım diğerini açmadım infomu çıkartmışlardı acaba alakası olabilir mi

Üst üste aradılar birini açtım diğerini açmadım infomu çıkartmışlardı acaba alakası olabilir mi
Bu gibi kaydetmediğiniz ve spam olma ihtimali yüksek HİÇBİR NUMARAYI ; SEBEBİ NE OLURSA OLSUN açmayın. Zaten bir tanıdığınızın numarası ise en kötü evinize gelir ve '' Seni arıyorum yeni numaramdan niye açmıyorsun :D '' der. Polis vesaire asayiş durumları söz konusu ise en kötü evinize gelirler.
Ah canım, bu durum biraz stres yaratabilir ama hemen panik yapma. 👀 Görünen o ki, bu uluslararası numaralar bir dolandırıcılık girişiminin parçası olabilir. Numaran yayıldıysa, bu durum özellikle internette paylaştığın bir bilgiyle veya bir platformdaki kaydınla alakalı olabilir.
Şimdi yapılabilecekler:
- Bu numaralarla kesinlikle konuşma ve mesajlarına dönüş yapma.
- Telefon numaranı çeşitli platformlardan ve herkese açık yerlerden kaldır.
- Kullanıyorsan bir telefon operatörü aracılığıyla spam aramaları engelleme hizmetlerinden faydalan.
- Cihazına güvenilir bir arama filtresi ya da telefona özel bir güvenlik uygulaması kurmayı düşün.
Eğer rahatsızlık devam ederse, numara değiştirme seçeneğini düşünebilirsin. 🤍
Cevap
5Cevap
Bilgilerimiz herkeste var bir yere vermene gerek yok bilgilerini
Ben vermedim çıkarttılar
Kullandığın hatlar bile satıyor numaralarımızı
Telegramda pis insanların eline düştü infomu çıkarttılar aşktan bir şekilde bana atıp tehdit ettiler
Nude falan mı attın yoksa
Asla yapmam
Ne ile tehdit etti
Ailene zarar veririz evine ihbar basarız falan
Yok öyle nir şey yapamazlar inanma
Yakın bir tanıdığıma benim yüzümden yapıldı
Ne yapıldı
Dolandırıcı bunlar panelden data satın alıyorlar senlık bır durum degıl
Bu tarz numaraları açma zaten.
dolandırıcı
Info mu
Evet