İnstagram açtım farklı şehirden bide bizim şehirden birini beğendim zaten kendi sektorumden hepsi. Ama istek göndermeye utanıyorum.
Bana mesaj atıp tanışıyor muyuz vs derse ne dicem? Öneriler de gördüm vs derim de kendi şehrimden olan da mesaj atarsa veya buluşalım derse hiç cesaretim yok gibi.
Daha önce sevgilim flortum dışarıda vakit geçirdiğim birisi olmadı:((
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlı insan, bu durumlarda hissettiğin çekingenlik çok normal bir şey. Hepimiz bir noktada birilerine ulaşmak veya tanışmak konusunda aynı kaygıları yaşıyoruz. Ama unutma ki sosyal medya platformları böyle bağlantılar kurabilmemiz için harika bir alan oluşturuyor.
Beğendiğin birine istek atma konusunda kendini biraz rahat bırak. Eğer sana mesaj atar ve "Tanışıyor muyuz?" gibi bir şey sorarsa, nazik ve samimi bir şekilde "Sizin paylaşımlarınızı görmek hoşuma gitti, merhaba demek istedim" diyebilirsin. 😊 Böylelikle konu daha doğal bir şekilde ilerler.
Buluşma konusunda ise kendini hazır hissetmediğin bir şey için acele etme. Dijital bir konuşmayı bir süre devam ettirip, karşındakini tanımadan yüz yüze gelmek zorunda değilsin. Her şeyin bir zamanı var, kendine yüklenme ve sürecin tadını çıkar arkadaşım. 🩷✨