Aslında ne alaka olan birinin istemsizce akla gelmesi neden?

Benim üniversitede hoşlandığım ama aileler istemiyceği için birlikte olmadığım biri var aklım onda ama oyun chetinden tanıştığım bir süre konuştuğum ama aramızda hiç bişey olmayan ve uzun bir süre de konuşmadığım biri daha var adı Ahmet olsun bu kişi instegramımda ekliydi aktif bi şekilde birbirimizin storilerini görüyorduk ama sık sık paylaşım yapan kişilerde değliz bi anda durduk yere sürekli onu hatırlamaya ve düşünmeye başladım asla bir sevgi yok ama deli gibi aklıma geliyor ve ben ne alaka ya diyorum bu böyle uzun bi süre gitti daha sonra sevgili yapmış kızla stori attı güzel bi kızdı hesabı açıksa diye merak edip bakmak istedim asla bir kıskançlık duygusu oluşmadı dediğim gibi sevdiğim başka ama kız beni engellemiş fake hesabımda çıkan kız orjinal hesabımda çıkmıyordu beni niye engelledi ya ne alaka derken Ahmet'in de takipten çıktığını ama engellemediğini farkettim sonrada içimden bi ses Ahmet'i engellememi söyledi ve engelledim gel zaman git zaman çok alakasız bi şekilde zihnimin içinde ona dair bişeyler belirmeye devam etti girip baktığımda o da beni engellemişti belki tekrar ekliycekti ve engellediğimi farketti bilmiyorum takipçi ve takip sayısı hep değşirdi zaten Ben onu o günden sonra hiç düşünmedim ama şimdi tekrar aklıma geliyo ve ben ne alaka ya diyorum. Bir insan hoşlanmadığı sadece tanıştığı birini bi süre sonra ansızın böylesine hatırlayıp böylesine düşünürmü cidden ne alaka

Aslında ne alaka olan birinin istemsizce akla gelmesi neden?