Dating app kullandınız mı deneyiminiz nasıldı?

ßunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki applerde bir şey yok. Birilerini bulduğunu söyleyenler de yoklukta. 26 yaşındayım. 25-zorlamayla 29 yaşında , uzun süreli ilişki arayan, yetersiz kişisel bakım sınırını aşabilmiş, monogamy isteyen, istediğim vücut orantısında ( benden minyon biriyle olamam ) alkolik olmayan kimse yok. Tek ilginç yanı liseden hoşlanmadığım birini kaydolduğum her uygulamada görmek oldu. Onun dışında yakışıklı erkeklerin kendilerini harcadıklarını görüyorum. 31 yaşında erkeklerse haltlar yemiş ve durulma aşamasında profili çiziyor ( yaşlı olmasalardı ve düşünseydim eğer ki jenerasyon farkı çok büyük bir etken, ki arkadaşlarımın çoğunun benden küçük olduğunu düşünürsem anlaşamayacağıma eminim, bir de yaş alınca insanların huysuzlaştığı, daha doğrusu erkeklerin huysuzlaştığı bir gerçek, yani araştırıyorum o sınırı aşmalarından önce ) Üniversitede çalışmak yerine ben de biraz flört etmeliydim. Kampüste bana bilardo oynamayı öğretmek için ufaktan elimi tutunca elini ittirdiğim için ve senle dalga geçtiğimizi sanmana izin verdiğim için özür dilerim Eren- nolur geri dön 😂 ya da neydi o çocuğun adı... izbana hep beraber koşup film sahnesinde gibi camdan bana bakan... ya sevgilim var dememeliydim. Bu yaşta flört etmek çok zor

Dating app kullandınız mı deneyiminiz nasıldı?