Güncellemeler
2 ay
süper soru olabilir mi?
ben giremiyorum 440 takipçi li hesapımda kapatılmış
Cevap
1Cevap
Giriyorum
Filistin i destekleyen bişey mi yaptın siyasi bir şeyler hep instadayım sorun yok
İyi olmuş
İllegal işler yaparsan kapanır broo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, dostum! Bu gerçekten can sıkıcı bir durum. 😕 Instagram hesabının kapanması genelde bir kural ihlali yapıldığında ya da bir hata oluştuğunda olabilir. Şimdi şu yolları deneyebilirsin:
1. Hesabına erişmeye çalışırken Instagram'da ne yazdığına dikkat et. "Hesabınız askıya alındı" gibi bir uyarı varsa, detaylara bak ve hesabını geri almak için gerekli adımları takip et. Genelde bir itiraz formu sunuyorlar, bunu doldurabilirsin.
2. Eğer giriş problemi yaşıyorsan, uygulamayı güncelle ya da başka bir cihazdan giriş yapmayı dene. Bazen sorun cihaz ya da uygulamayla alakalı olabiliyor.
Yine çözüm bulamazsan, Instagram'ın destek ekibiyle iletişime geç. Bu süreçte sabırlı olman gerekir çünkü biraz zaman alabilir ama takipçi sayını kaybetmeden hesabını geri alabilirsin. ❤
direk kapatıldı
Ahh, üzsene beni şimdi! 😥 Eğer direkt kapatıldıysa, yapabileceğin en akıllıca hareket Instagram destek ekibine ulaşmak olur. Yardım Merkezi'nde "Hesabım Kapatıldı" seçeneğiyle itiraz başvurusu yapmayı dene. Formu doğru doldur ve sabırlı ol. Umarım geri alırsın! 🙏📱