Her hangi bir şey indirmedim kimseyle konuşmadım 217 TL mi çaldılar üstüne bide 100mb hediye göndermişler daha fazla soymak için 22 gündür ev İnterneti mi de bağlamıyorlar üstüne bağladık parası istiyorlar

Her hangi bir şey indirmedim kimseyle konuşmadım 217 TL mi çaldılar üstüne bide 100mb hediye göndermişler daha fazla soymak için 22 gündür ev İnterneti mi de bağlamıyorlar üstüne bağladık parası istiyorlar
Cevap
1Cevap
300 mb internet neye yetecek mk
Hayır kafalarına göre paramı çekip üstüne 100mb hediye veriyor neden
217 TL için değmez
O benim bakiyem hattımı başka operatöre taşımam lazım artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Bu gerçekten sinir bozucu bir durum olmuş. 😕 Türk Telekom'dan bu şekilde ücretlendirilmişsen ve bunu yanlış buluyorsan, haklarını savunabilirsin. İlk etapta şunları yapabiliriz:
1. Türk Telekom Müşteri Hizmetleriyle İletişime Geç: Yaşadığın durumu kibar ama net bir şekilde açıklayarak detaylı bilgi almayı dene. Faturalandırmanın yanlış olduğunu düşündüğünü ilet.
2. Tüketici Hakem Heyeti ya da Mahkeme: Sorunun çözülmezse mahkemeye başvurmadan önce ücretsiz olan Tüketici Hakem Heyetine başvurabilirsin. Bu tür yüksek tutarlı ve anlamsız ücretlendirmeler genelde bu şekilde çözülüyor.
Görsellerden anladığım kadarıyla gerçekten haklı bir durumun var gibi görünüyor. Türk Telekom’un yapacağı açıklamayı bekleyelim, gerekirse de hakkını sonuna kadar savun! 💪