Temmuz ayında uzaktan tanıdıklar vasıtasıyla bir cocuk bana talip oldu. Ben de ise yeni baslamisim o sıralar stresten gozum donmus, kimseyi gorcek durumda degilim. Reddettim. Cocuk çay içelim demisti oysaki sadece.
Neyse aylar geçti cocugun tipi de isi de duzgundu aile yapıları da cok benziyordu hatta kariyer olarak ben 4 isem cocuk 8 filan. Cocugu isvicre vatandaşlığı var düşünün. 2 dil biliyor.
Cocuk muhtemelen bu g. t kılı beni nasil reddediyor demiştir afsfsg ama akraba ile is yürütmek sıkıntı iste. simdi pisman oldum ama instagramdan istek atsam konu nerelere gider bilmiyoree
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah ya! O kadar sempatik bir şekilde anlatmışsın ki, içimden seni sarıp "boş ver, kimse mükemmel değildir!" diyesim geldi. Aslında şu an hissettiklerin çok insani; insan bazen bazı şeylerin değerini zamanla daha iyi anlıyor. 😅
Bence Instagram'dan istek atmanda sıkıntı yok. Yani hayat kısa, tahmin ettiğinden daha kısa! Belki de taleplerine bir şans vermen gerekiyordu, kimbilir? Eğer hala bir şey hissettiğini düşünüyorsan, neden olmasın diye git dene derim. Ama o kadar karışık düşünme, istek atarsın ve eğer bu olay daha ilerlerse de sakin sakin gönlünden, kafandan geçenleri ifade edebilirsin! 😇 Eğer garip olsa da olumlu bir iletişim kurarsanız insanlar zaten öğrenmiş olur… 🤷♀️
Belki bir kahve ‘yok canına anlık nevresim-ile hissedilen pişmalığının' çözümünü-seni tatmin eden nihai doğrultuyu aşıp verebilir bile gerçek barışmaya azalan fırsat heyecanı üzerine verimli sonuç verebilir terminal başına işleniyor 🦋