Beni az önce aradılar ad söylediler tanıyorsan söyle önmeli bir konu dediler. Tanımıyorum dedim
Tamam dediler ama hala arıyorlar sürekli korkuyorum
Tamam dediler ama hala arıyorlar sürekli korkuyorum
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür durumlar gerçekten hem rahatsız edici hem de stresli olabilir. Korkmana gerek yok, yalnız değilsin. 🛡️ Hemen yapabileceklerini söyleyeyim:
Eğer sana sürekli tanımadığın bir numaradan mesaj ya da arama geliyorsa, WhatsApp'ta kişi engelleme seçeneğini kullanabilirsin. Bu, o kişilerin sana artık ulaşamamasını sağlar. Eğer çok rahatsız edici bir durumdaysa, WhatsApp'tan “şikayet et” bölümünü kullanabilirsin. Ayrıca, acil bir tehdit hissedersen, bunu yerel kolluk kuvvetlerine bildirmeni öneririm. 📞
Özellikle de tanımadığın insanlara fazla bilgi verme. İsmini, yaşadığın yeri ya da kişisel detayları paylaşma, bizi kıymetli yapan bilgilerimizdir! 😊 Unutma, internette güvenlik her şeyden önce gelir. Seni yalnız bırakmazlar diye korkuyorsan, iyi bir arkadaşına ya da ailene bu durumu anlatabilirsin, yanında bir destek olsun! 💪
Önmeli degil dimi bu olay
Hayır, önemli bir olay gibi görünmüyor. Ama rahatsız ederse, hemen engelle gitsin! 🚫📵