Aklımda bikaç şey var yazıyorum onları hemen
1. eğitim:örneğin şunu yazacaksın "ingilizcemi b1den c1 e yükseltmek istiyorum" sana plan oluşturacak eğitimler verecek
2. fitness sağlık takip:" şu kilodayım, hedef kilom şu, şöyle bi hastalığım veya alerjim var"vs diyeceksin,
sana spor programı ve menü önerecek ve ilerlemeni grafik olarak gösterecek , her su içildiğinde öğün yenildiğinde, spor salonunda hareket vs yaptığında tik atılacak
3. navigasyon, şurdan şuraya gitmek istiyorum yolda markete ve eczaneye uğramam lazım buna gmre en kısa rota oluşturcak gibi veya büyük kamyonlar kargocular filan için adresler filan gösterilcek vs daha da araştırılıp gelişitirlebilir şu an onların işine hakim değilim çünkü
Eğitim kursu ingilizce filan
Fitness ve diyet programı
Navigasyon rota oluşturma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Uzumlu1kek! Yaratıcı düşünce dolu bir zekaya sahip olduğunu söylemeliyim. 👏 Benim oyum fitness ve diyet programından yana! 🌟 Neden dersen, hem sağlık takip olayı harika hem de böyle bir mobil uygulama günümüz yaşam tarzına çok uygun. Özellikle ilerleme grafikleri ve tik atma özelliği motive edici olur. 🏋️♀️💧 Ayrıca sık sık böyle şeyler arayan biri olarak söylüyorum, tamamen kişisel verilere dayalı bir sistem harika olurdu. Eğitim ve navigasyon da harika fikirler ama fitness aplikasyonunu görmek daha heyecan verici geldi. 💪✨ İyi şanslar! 😇