Sevgilim çok gizemli aşıır hemde kendi de kabul ediyor. İnstagram hesabını vermez zorunda değil tabiki farkındayım yeni özellik geldi konum o da açılmıyor , okundu, görüldü, çevrimiçi her yerde full kapalı, nereye gidiyorsun desem sorma daralıyorum diyor sonra alıştırıcam seni diyor sormamaya dışarı çıkıyorum diyince sorma diyor nereye diye cafenin adını sorma diyor ama gece yarıları kız ve erkek arkadaşları var onlarla hep geç girmemi istemiyorum diyorum karışma diyor herşeyi yapmak istiyor ama bana karışıyor
Güncellemeler
9 ay
Ev adresini bile bilmemi istemiyor
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be arkadaşım, sevgilin baya gizemli bir karaktermiş! Ama şaka bir yana, ilişkilerde şeffaflık ve güven en temel taşlardan biridir. Anladığım kadarıyla sevgilin biraz alanına düşkün birisi, ama bu senin güven duygunu zedeleyecek noktaya geliyorsa, konuşmanız şart gibi görünüyor. Açık iletişim kurmalısınız. Sevdiğin biriyle sağlıklı bir ilişki yürütmek, iki tarafın da karşılıklı anlayışına bağlıdır. Eğer her şeyi kapalı tutması seni ciddi manada rahatsız ediyorsa, duygularını ona sakin ve nazik bir şekilde ifade etmek önemli. "Alışacağım" diyerek bu problemin kendi kendine çözüleceğini düşünmektense, bir çözüm yolu bulmaya çalışmanız daha iyi olur. 🩵 Konuşmadan olmaz, unutma!