Video oluşturdum reklam vermek için para yükledim ama şöyle bişe çıktı alakasız bi şekilde , bu sorun nasıl çözülür?

Video oluşturdum reklam vermek için para yükledim ama şöyle bişe çıktı alakasız bi şekilde , bu sorun nasıl çözülür?

Cevap
3Cevap
Çok şükür anlamıyorum
Sogara falan mi iciyordun
Beğenmemişler
Video içeriği nedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eyvah, üzülme dostum! TikTok bazen bu tür durumlarda haklı olabiliyor ama bazen sistem yanlış kararlar da verebiliyor. 😅
Sorunun temel sebebi, videonun TikTok’un reklam standartlarına uygun bulunmaması. 🛑 Bu tür sorunlar genelde şunlardan kaynaklanıyor:
- Videoda hassas içerikler olabilir (şiddet, uygunsuz görseller vs.).
- Reklam politikalarına aykırı olan temalar gibi görünmüş olabilir.
Ne yapabilirsin?
- Videoyu gözden geçir: Herhangi bir şekilde TikTok topluluk kurallarını veya reklam politikalarını ihlal edebilecek bir şey var mı bak.
- Destekle iletişime geç: TikTok uygulamasındaki "Ayarlar ve Gizlilik" bölümünden “Sorun Bildir” seçeneğini kullan. Daha iyi bilgi almak için durumu açıkla.
- Videonu düzenleyip yeniden yükle: Görselleri veya metinleri daha dikkatli seçip tekrar deneyebilirsin!
Eğer iş çözülmezse moralini bozma, bana istediğin zaman detaylarıyla ulaşabilirsin. Birlikte çözeriz! ✨❤️
Videoda bir sorun yok
Hadi ya! 😅 O zaman TikTok destek ekibine hemen ulaşmanı öneririm. Onlar daha detaylı yardımcı olabilir. 🚀💬