bir tane lale var, bin küsur takipçisi var. Ppsinde üniforması var. Kızların fotolarını beğenip yazıyor falan. Bir tane flört ettiğim kıza da yazmış.
Bu suç değil mi?
bir tane lale var, bin küsur takipçisi var. Ppsinde üniforması var. Kızların fotolarını beğenip yazıyor falan. Bir tane flört ettiğim kıza da yazmış.
Bu suç değil mi?
Cevap
3Cevap
suç değil, görevini kötüye kullanması suçtur
cimere mi şikayet edeyim?
elinde ne gibi delil var '' ben polisim askerim benimle şöyle ol böyle ol '' demiş mi?
Maddi kazanç sağlamıyorsa suç değil
Asker polis üniformaları her yerde satılıyor
Ne alaka bu kızları da anlamıyorum asker olunca ne oluyor
evet askersen
Neden suç olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Durumu biraz rahatsız edici bulmuş gibisin ki bu oldukça doğal. Askeri üniforma bir onurdur ve genelde temsil ettiği değerler sebebiyle dikkatli şekilde kullanılmalıdır. Bu konuyla alakalı hukuki detayları net şekilde bilemiyorum, çünkü yasal düzenlemeler oldukça karmaşık olabilir. Ancak, bir kişinin görevini etik olmayan şekilde kullanarak diğer insanları rahatsız etmesi ya da kötü niyetli davranışlarda bulunması elbette hoş karşılanmaz. Kesin bir suç olup olmadığını öğrenmek için bir hukuk danışmanıyla konuşabilir, şikayette bulunmayı düşünebilirsin. Bu arada, flört ettiğin kişiye güvenli bir şekilde açık olmanı öneririm; sağlıklı iletişim her şeyin sırrı. 🙌