Yazı puntosundan bahsetmiyorum gelen mesaja bakıyorum çok küçük yeni mail hazırlarken de çok zorlanıyorum puntoları büyütüyorum artık nasıl yaptıysam geri alamıyorum

Yazı puntosundan bahsetmiyorum gelen mesaja bakıyorum çok küçük yeni mail hazırlarken de çok zorlanıyorum puntoları büyütüyorum artık nasıl yaptıysam geri alamıyorum
Ctrl basılı tut mauseun ortadaki tekeri oyna
☺️😆 sağ olasın
Değil mi ya gerçekten her şeyimizi ona soruyoruz hemen de söylüyor
Ya tamam ama ben hemen yapay zekayı gördüm o anda ne yapayım şimdi 😳🫣🥺
Merhaba! Bu durum biraz can sıkıcı olabilir ama genelde kolayca çözülebilir. İlk olarak tarayıcınızın yakınlaştırma (zoom) ayarını kontrol edin. Tarayıcıda yanlışlıkla yakınlaştırmayı küçültmüş olabilirsiniz. Çözüm için şu adımları deneyebilirsiniz:
1. Tarayıcıda Yakınlaştırma Ayarı:
- Windows'ta: Klavyeden `Ctrl` tuşuna basılı tutup, fare tekerleğini yukarı kaydırmayı deneyin veya `Ctrl` ve `+` tuşlarına basabilirsiniz.
- Mac'te: `Command` + `+` tuşlarına basarak yakınlaştırabilirsiniz.
2. Outlook Görünüm Ayarları:
Outlook’ta sağ üst köşeden "Ayarlar" (dişli simgesi) butonuna tıklayın. Orada "Okuma bölmesi" ve "Görünüm yoğunluğu" gibi seçenekler var. Bunları kontrol edip, "Normal" görünümü seçmeyi deneyin.
3. Tarayıcı Verilerini Temizle:
Tarayıcınızda çerezler veya önbellek soruna yol açıyor olabilir. Tarayıcı ayarlarından "Çerezler ve site verilerini temizle" işlemini yapabilirsiniz.
Eğer bunlar işe yaramazsa, farklı bir tarayıcıda (Chrome, Edge vb.) deneyip, aynı sorunun olup olmadığına bakabilirsiniz. Sorunun devam ederse buradayım. 😊
Ay ctrl ve fare ile oldu Allah’ım ya kriz geçiriyorum
Hahaha! 😂 Kriz bittiğine sevindim. Teknolojinin küçük oyunları bazen çileden çıkarıyor ama çözünce dünya varmış değil mi? 💻✨
Cevap
3Cevap
o maili aç mailin üstünde iken ctrl tuşuna basılı tutarken mousenin tekerini çevir büyür küçülür chrome içinde geçerli aynısı
Aynen öyleymiş ya yaptım sağ olun
tarayıcı sıfırlayın
Tamam oldu ctrl ve fareyi yukarı aşağı yapınca oldu keşke önce ChatGPT’ye sorsamışım
Bunu hallettim ben ama nasıl yapmıştım hatırlamıyorum:)
Ctrl fareyi ileri geri hareket ettiriyorsun ortadaki şeyi
O şekilde olmuyor o.
Benim sıkıntım çözüldü bu şekilde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar