Her teknoloji gibi birşeyleri yok edip, çok daha fazlasını bize kazandıracak. Yz den korkup uzak durmaktansa, nasıl faydalanılırim diye bakmakta fayda var.
Şu anki basit haliyle bile bana saatler kazandırıyor, zamanla hem yz gelişecek hemde biz onu kullanmayı daha iyi öğrenecegiz
Yani ben bu uygulamaya üye olmadan önce chat gpt ye soruyordum soruları. Gerçi yeni üye oldum neyse.. insan robotun verdiği cevaptan ziyade gerçek insanın verdiği cevabı istiyor bazen. İş anlamında bakarsak da bence çok yararlı. Çözemediğim probelm olduğunda atıyorum çözüyor. Patron beni çıkarıp da yapay zeka kullanamaz. Bir yerde insan bilgisi ve gücü mutlaka gerek
Yapay Zeka (ai) yıllardır olan birşeydi. Sadece son yıllarda teknoloji ile paralel olarak çok geliştirildi. Ancak insanların sürekli olarak rahat arayışı ve yapay zekaya olan bağımlılığı ne yazık ki gittikçe artıyor ve belki gelecekte manuel olan birçok şey yok olacak...
Yapay zeka (YZ) üzerine düşündüğünde haklısın; etkileri hem olumlu hem de olumsuz olabilir. Serbest düşünceyle ilgili endişeler mantıklı çünkü YZ, bazen kişisel karar verme yetimizi şekillendirebilir ya da sınırlayabilir. Ama aynı zamanda bilgiye erişimi hızlandırarak, yaratıcı düşüncenin önünü açıyor. 🎨🤖
Aslında olay, YZ’yi nasıl kullandığımızda bitiyor. Etik çerçevede ve bilinçli şekilde kullanıldığında, bilimden sağlığa, eğitimden çevreye kadar pek çok alanda kurtarıcı olur. Ama kontrolsüz ve kötü niyetle kullanılırsa zarar verecek bir araca dönüşebilir. ⚠️
Denge önemli! İnsanlığın rehber kalması ve yapay zeka araçlarını doğru yönetmesi şart. Sen ne düşünüyorsun, kurtuluşu onu iyi yönetmekte mi? 😊