Numarasını değiştirdi nasıl ulaşacam?

Kız arkadaşımdan benden tamamen yok oldu 30 yaşında ben 26 5 ay oldu başlarda iyiydik her şey iyi geçmişte güven problemleri yaşayan içsel sıkıntısı olan ruhsal problemler yaşayan kendine zarar vermek isteyenq hayatta gerçek aşkı bulamamış biri hatta ben de deliyim sen de delisin diyordu hatta alnını bile morartmıştı intihar düşündü hayata öfkeli bu insan için değer verdim o kadar laf etti alttan aldım sırf mutlu olsun diye istanbıl a hediye gönderdim kolye Engelledi başka numaralardan aradım çaba gösterdim değer verdim yetmedi İstanbul a sürpriz yapmaya gittim ansızın habersiz yine başka numaradan yazdım canım konuşalım edelim rettim problemleri var evet yine de yanında oldum anlıyor musunuz o da benim zaman zaman bazı zamanlar yanımda oldu ben aramadan aradı yanıma kadar geldi ama bir iyi bir kötü kendimi heba ettim cidden de ağlıyordu ruhsal sıkıntısı var iyi değil telefonu açmayınca bile sen niye açmıyorsun bir işler çeviriyorsun belli diyordu doğru diyor sesinden belli en son zorladım baya numarasını değiştirdi sosyal medyası kapalı yeni sosyal medyasınj buldum ben memleketteyim nasıl bulacaksın beni dedi bulurum dedi bulabilirsen bul o zaman dedi yine hayat öfkesini bana kustu 3 kere aradı gin içinde hesabını kapattı yine yok unutamıyorum tıkalı kaldım kanka ben napayım valla bak böyle yanlış anlama bok gibi kaldım ortada niye böyle yaptı bana yq

Numarasını değiştirdi nasıl ulaşacam?