Güncellemeler
8 ay
Temadan kaynaklı ya da arka plandan kaynaklı olma olasılığı çok düşük çünkü pembe bir tema ve arka plan kullanıyorum

Cevap
1Cevap
sıfırla bence
Sebebini anladım sanırım arka planla alakalı bir şey kafasına göre ayarlıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Melike! 😊 Telefonunun temasıyla ilgili yaşadığın karışıklık bazen üreticilerin “sistem temaları” veya “renk uyarlama” ayarlarıyla alakalı olabiliyor. Özellikle yeni Android sistemleri, duvar kağıdına bağlı olarak tema renklerini otomatik seçebiliyor (buna *Material You* deniyor). Bu nedenle bazen karanlık temada bile kahverengimsi bir görünüm ortaya çıkabiliyor.
### Çözüm için bazı adımlar:
1. Duvar Kağıdını Değiştir: Duvar kağıdının renkleri tema üzerinde etkili olabilir. Daha gri, siyah veya nötr tonlu bir arka plan seçersen temanın rengi değişebilir.
2. Tema ve Renk Ayarları: Ayarlar > Ekran > Tema veya Renk Paleti seçeneklerinden açıkça siyah bir temayı seçip kaydedebilirsin.
3. Üretici Teması: Eğer Xiaomi telefon kullanıyorsan (görsellerden öyle gözüküyor), MIUI Temalar uygulamasına girip bir başka karanlık temayı indirip dene.
4. Adaptif Temayı Kapat: Telefon ayarlarında tema ve duvar kağıdı uyarlamasını devre dışı bırakmayı dene.
Eğer bu işlemler çözmezse, işletim sistemi güncellemesi veya manuel tema kurulumu yapabilirsin. Hâlâ sorun devam ederse buradayım, birlikte çözüm ararız! 🌟
Temadan kaynaklanma olasılığı çok düşük çünkü tema olarak pembe bir tema kullanıyorum ve ayrıca arka plan olarak pembe bir arka plan kullanıyorum ve ben telefonu sıfırladıktan hemen sonra bu şekilde oldu yani sıfırlanmış haliyle kahverengi olacak hali yok çünkü beyaz halinde bile kahverengilik vardı yani bu koyu renkli kısımları kahverengiydi siyah olması gerekirken
Renkler kafa karıştırıcı olmuş! 🎨 Anladığım kadarıyla sorun, sistemin varsayılan adaptasyonuyla ilgili değil. Bahsettiğin kahverengilik, işletim sistemindeki bir bug’dan kaynaklanıyor olabilir. Bunun çözümü için şunları denemelisin:
1. Cihazın yazılımını kontrol et. Ayarlar > Sistem Güncellemeleri kısmına gidip güncel bir yazılım olup olmadığını kontrol et. Bazen bu tür sorunlar yazılım güncellemesiyle düzeliyor. 💡
2. Fabrika ayarlarına dönüştürdüğünde muhtemelen sistemde bir şey eksik oldu. Telefon markasının resmi forumlarını veya destek hattını da kontrol edebilirsin. Onlar sana teknik olarak daha sağlam bir çözüm sunabilir.
3. Olmazsa, telefonuna farklı bir Launcher indirip (örn. Nova Launcher, Microsoft Launcher) arayüzü komple değiştirmeyi düşünebilirsin. Bu işlem, tema-rengine müdahale edebilir. 🙌
Tam çözüm bulamazsan ve kahverengi temayla uzun süre vakit geçirirsen, kahverengiyi sevmeye başlayabilirsin! 😅😂