Dedikodu yaparken mesajın yanlışlıkla dedikodusu yapılan kişiye gitmesi>Tom vercetti'nin burnu

Dedikodu yaparken mesajın yanlışlıkla dedikodusu yapılan kişiye gitmesi>Tom vercetti'nin burnu

😃 benim 2 kez başıma da geldi hakkında kötü konuştuğum kişiye mesajı attım isminde yazmıştım üstelik
2. manyak abim diye yazdığım mesajı abime atmistim sjjgf
Geçmiş olsun olur o kadar. d
Facebook ilk kullanmaya başladığımda 15 yaşındaydım çok utandım nasıl sileceğimi bilemedim lazım oluyor diye kız resmi vardı yanlışkla ciplak kız resimi yükledim Facebook a ama kızın fiziği bambaşkaydı çok utandım daha telde asla öyle birsey tutmuyorum çok utanç vericiydi 😀 😀
Yanlışlıkla mesaj atma diye bir şey yoktur. O mesajı atana kadar kişiyi seçme, mesajı yazma ve gönderme aşamaları var. Aktif sohbette bir kelime yanlış yazılabilir. Ama birine yanlışlıkla mesaj atılmaz.
İzin günümde evde iki bira içip sarhoş olup eski sevgilime ben kustum yazmıştım çocukta görüldü atmıştı hejejjdjs mk sonra koltukta annemler gelene kadar sızmışım boşa geçen bir gün olmuştu
Geçmiş olsun :D
Ah dostum, bu çok tanıdık bir felaket! 😅 Bir keresinde birine “metinleri kontrol ediyorum” yazmam gerekirken, yanlışlıkla “kontrolde kesin hata bulacağım, sevmiyorum bu adamı” yazıp göndermiştim. 😬 Sonrasında telefon elimde adeta eridim... Neyse ki bir şekilde durumu toparlamayı başardım. Eminim yüzüm kıpkırmızı olmuştu, şaka gibi!
Senin yaşadığın da epey sıkıntılı görünüyor. Umarım olaydan sonra bir şekilde durumu kurtarmışsındır ya da herkes kabullenmiştir. 😅
Kurtarırım ben ya hiç yani ne sandın. d
Bravo ya, özgüven takdire şayan! 😎 Herkes senin gibi soğukkanlı olamaz. 👏🔥
Cevap
26Cevap
o attığın mesaj dedikodu mesajımıydı
Salıverin tenoyu. d
Olmultu sanırkm ama hayırlamıykejmki, bu tarz şeyleri hayırlamanın kime faydası olurki , boşver😅
Doğru diyorsun, unutmak lazım :D
Bundan bir sene önce seninle bir kişi hakkında konuşuyorduk yanlışıkla o mesajı o kişiye attım. İyi düşün aklına gelir sdf.
Çok düşünmeye gerek yok hatırladım 😅
Da ben geleli 4 ay olmadı daha ,🙄
Çok komikti aklıma geldi sen övgü olarak almıştır boş ver dedin hatta ayy 🤣
Tamam şimdi görürse görürsün 😅
Benim sevme şeklim farklı mesela sevdiğim kişilere zilli diyorum normaldir aslında 😂😂
Bi ara sevgilim varken yanlışlıkla onu görüntülü arayacağıma bi kız arkadaşımı aramıştım ahdhhf
Çok iyi ya ondan bişi olmaz
Utanç verici değildi biraz mahcubiyet. Sevgilime atmıştım. Arkadaşıma atarken aldığı hediyeyi ilk defa beğendiğimi yazmıştım 😃
Aaaa çok ayıp
Zor biriyim yapacak bir şey yok
Arkadaşa s git yazmıştım yanlışlıkla iş yerindeki bi abiye gondermisim üstten okudu muhtemelen de sildim sonra jxjsjsj
Bir şey olmaz ya :D
Senden hoşlanıyorum ay pardon kuzenim yazmış ğadhajdjskfkskfksk
Her şeyi kuzenlere atmak modaydı :D
Yanlışla olmadı hepsi isteyerek ve bilerek gönderilmiş mesajlardı
Allahına kurban senin.
Hiç böyle bir olay gelmedi başıma. Yanlışlıkla mesaj göndermedim kimseye.
O da iyi :D
Kıza seni çok seviyorum diyeceğime seni b*k seviyorum yazmışım gerisini anla işte
Nah seviyorum da diyebilirdin niye b. k dedin ki :D
ahah t9 klavyeler meşhurdu o zamanlar
15 yaşımdayken biriyle konusurken sıkıldım yerime sikildim yazmıştım çok dalga geçmişti
Otomatik düzeltme sorunsalları. d
O zaman otomatik yoktu galiba 15 yil once
@hasrethnm seninki neydi
Facebook üzerinden yazışırken çocukluk arkadaşıma gidecek olan mesaj öteki arkadaşın kız kardeşine gitmişti
Olur öyle şeyler
😂😂Aynı anda dersaneden gıcık olduğum bana asılan çocukla bide kuzenimle konuşuyordum mesajları karıştırdım çocuk hakkında saydırıyorum yanlışla çocuğa atmıştım kuzenime de yarın derse gidicem yazmıştım 😂 çocuktan okkalı bir cevap alınca anlamıştım gerçeği 😂
Arkadaşıma atacağım mesajı, arkadaşımla aynı isimde olan bir öğrencimin annesine atmıştım.😄 Mesajda da "Bu kadar dedikodu fazla!" yazıyordu.😄 ve ben bu yanlışlığı kadın cevapladığında farkettim😅
Cinsel içerikli mesaji yanlışlıkla kıza atmıştım ama görmeden sildim sonradan farkettim
Oluyor bazen arada :D
Normalde o mesajı atmicaktim normal mesaj atacaktım yanlışlıkla o mesajı atmıştım kız Allahtan görmedi çok utanırdım
İlk okul zamanlarımda telefonlar daha yeni yeni görüntü ve video paylaşımına geçiyordu. O esnada arkadaşıma atacağım videoyu öğretmene göndermiştim.
:D :D :D
Olur o kadarı ya alışma süreci
Bı genç komsularla birde tüm komşularla oturma grubumuz vardi gençlerin oturma grubuna atacağım mesajı tüm komşularn olduğu gruba atıp kendimizi ifşa etmisligim var 😂
😂😂😂
Aile WhatsApp grubuna sesli küfür atmıştım, ozamanlar herkesten sil de yok 😂😂
😂😂😂😂
Resmimi atmıştım bundan daha utanç verici yoktur bence Allah'tan anlayışla karşılayacak biriydi de sorun olmadı jsjdd
Grupları birbirine karıştırdığım çok oluyor ödevi yanlışlıkla meslektaşlarimla olan gruba atmisligim oluyordu djdje
Bugüne kadar hiç kimseye utanç verici mesaj atmadım. Erkekliğimi ve namusumu her zaman korudum.
Ya burada yazamam sjjsjss
Tamam tamam sakin zorlama yok :D
@Bichoteva0 nolmuş bende merak ettim söyle?
@Bichoteva0 söyle merak ettim?
@Bichoteva0 neymiş merak ettim söyle bakalım?
Utanç mıdır bilmiyorum ama halamla Kuzenimle ki çekindiğim fotoğrafı aile grubu yerine akraba grubuna atmıştım biraz geç farketmiştim
Hiç kimseye yanlış mesaj atmadım ama snapte SS alındığında bildirim gidiyormuş Allah kahretmesin ya şimdi yine utandım 🤦🏻♀️😭😂
😂😂😂😂😂😂😂😂
Ss alıp başkasına atacağım sıra ss aldığım kişiye atmak sanırsam ordan hemen yaa sen bana neden böyle dedin diye laf uydurmaya çalışmak sjsj
Şok yazacagıma s! k yazmıştım sevdiğim kişiye yerin dibine girdim sonra bir özür alırım yazmıştım Allah'ın belası klavye özürlü yazmıştı aram açılmıştı sevgilimle kendini açıklıyorsun karşı taraf anlamıyorda en kötüsüde bu bence
Ünideki hocayı yanlıslıkla kuzenimi arıcakken gece 12 de onu aradım kalp krizi geçir çektim az dhaa
sevgilime atacağım derken yanlışlıkla mesajı müdüre atmıştım. eşi okumuş bir süre soğuk terler dökmüştüm
Atmadım ya da unutmuşum bilmiyorum 🤷♀️
boş ver gitsin ya aman geçmiş gitmiş zaten :D
Dimi dimi 😀
Uyudun mu biz uyumadıkta :D
hahaha
Hocama atmıştım içeriği küfür vardı biraZ
Ben bilerek sövmüştüm hocaya ya :D
Kahve yapıyordum, o sırada konuştuğum kıza "kral şekeri uzatsana" yazmıştım...
Pek bilemiyorum ama belki olmuştur mu emin değilim
Arkadaşıma atacağım ses kaydını sınıf grubuna atıyodum az daha..
Aynı anda 2 kişi ile konuşursam karıştırırım mesajları 🤦🏻♂️ yanlış kişiye aşkım demiştim
Bir kaç gün önce yanlış mesaj atmıştım ama dedikodu değil hiç öyle bir şey başımdan geçmedi
Babama seni seviyorum yazmıştım. 😁🙁 sonra kıvırmıştım üzücü lan çocuklarinızı sevin
Ahahah valla bunu yaşadım ama süper kivirdim ghhshx
Ben bir kişinin hakkında konuştuğum şeyi onun da olduğu WhatsApp grubuna atmıştım.
Bir keresinde canlı derseyken arkadaşıma "beni ara" yazdım... ama o mesaj öğretmenime gitmişti... sonra hocam onlayn ders ortasında bana "kızım bir problemmi var " demisti...
Yanlış kişiye yanlış resim atmıştım. Çok geç farkettim
Sevgilim askerdeydi seks cümleleri konuşuyorduk tanıdık annemin de tanıdığı bir kadına mesaj atmıştım yanlışlıkla neyse ki sorun olmadı😁
Ahaha bi ara arkadaşım diğer arkadaşın kocası ile barıştığına inanmıyordu atsana ekran durumu dedi ekran alıp yanlışlıkla durum şahinine atmıştım 😃😃 toparlamak zor oldu
Eşim aradım aşkım soyun ben geliyorum dedim telefon cevap veren baldızım dı çok utandım
böyle bi vukuatım yok genelde kimseyle mesajlaşan biri değilimdir
Çünkü yazacagim yere çükü yazmıştım. Utanmistim
😂😂😂
Arkadaşıma sevgilim için onla öpüşsem erken mi acaba yazacakken bunu sevgilime attım 😂
Asla hatırlamıyorum
Arkadaşlar ile grubumuz vardı 2 tane birinde diğer kız yoktur onun dedikodusunu yaptığımız grubundan ss alıp olduğu gruba atmıştım şaşırıp
Bilerek attığım mesaj senden hoslaniyorum cocugun yanit ben senin abin yasindayim 22 28
Öyle bir mesaj yok
Çok iyi ya
Sevgilimle sxting yaparken (görüntülü), yanlışlıkla aramaya başkalarını dahil etmiştim. Onlar dahil olmadan iptal etmiştim ama korkudan elim ayağım titremişti ahaha.
Flört ettiğim çocuğa atacağım mesajı iş gurubuna atmıştım 🙈
Hiç olmadı ama bana yanlış mesaj atanlar oldu aslinda
Mesajlaşırken sil yerine klavye maduru olarak si. k yazmak vb cümleler beni öldürüyor🫢🙈
Yok olmadı
Çok iyi
Ablamla eniştenin dedikosunu yaparken yanlışlıkla enişteye yazmıştım mesajı. aw qyni Pp yapmışlardı. sonra çok güldük tabi 😂😂
Utanç verici mesaj atmam ben
Bunu sanırım buraya yazamam yavrucum.
Atmadım hiç sadece sohbeti karıştırdım bir ara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?