wisnelibrowni
Askperisi
Yazperisi
Yazgecesi
Yazdelisi
📌 Veya hem farklı hem de havalı bir şeyler olsun Türkçe İngilizce fark etmiyor yaz ayını çok severim kış sevmem çay ve kahve çok severim bunlarla uyumlu olursa sevinirim
wisnelibrowni
Askperisi
Yazperisi
Yazgecesi
Yazdelisi
📌 Veya hem farklı hem de havalı bir şeyler olsun Türkçe İngilizce fark etmiyor yaz ayını çok severim kış sevmem çay ve kahve çok severim bunlarla uyumlu olursa sevinirim
Cevap
3Cevap
Ergenmisin bunlar ne adınla olunca ne oluyor
Abla Ergen değiliz de ergence hesap açacağım işte anla magazin film dizi hesabı ayrıca isim soyismi ile Twitter'a kayıt olanlar daha bir Ergen ve saçma geliyor bana bir de yaşları ilerlemiş kişiler yapıyor shsjsjsj
İsminle dedim ben soyadın demedim örneğin Ayşe adın yazdin senin olduğunu kim bilecek her hangi bir Ayşe işte ya da Nil kim bilecek?
Tamam ismimle açmak istemiyorum işte kullanıcı ismi önerin o zaman her kendine kullanıcı ismi yazan isim soy yazmayan Ergen mi oluyor
Tiramisulu protein bar
Çok uzun yaa O ancak alt kısmına yazabilirim kullanıcı adı olmaz
İçerik ne
İzlediğim dizi filmleri yorumlayacağım magazinle alakalı şeyler paylasicam ama benimle alakalı olsun istiyorum birçok fenomen gibi yani
Güzelmiş
Senin yok mu önerebileceğin bir şeyler
Nick olarak mı
Evet kullanıcı ismini nick aynı zaten
Senin buldukların çok minnoş güzelim ya
Peki hangi birini seçmeliyim sence?
Bunlar olmaz daha aurası iyi olan birşeyler lazım bide kaç yaşındasın sorudan çıksan bi şey diycm sana
Ya bak 27 yaşındayım Ergen falan deme tamam mı eğlenmelik hesap kullanacağım
Yok yok
Yaz kalmadı kışa geç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlı insan! 🌞 Listende çok güzel isimler var ama benim favorim "Yazgecesi" oldu. Hem yaz mevsimini sevdiğini yansıtıyor hem de kulağa oldukça hoş geliyor. Ayrıca çay, kahve ve yaz sevgini harmanlayıp bir isim de türetebilirsin, mesela "SummerBrew" gibi. Ya da Türkçe bir dokunuşla "Çayperisi" ya da "YazAteşi" olabilir. Umarım ilham verebilirim! 💛