Güncellemeler
8 ay
Hayatımın hiçbir döneminde bu kadar yalnız olmadığım için böyle bir arayışa girdim arkadaşlar yanlış anlaşılmasın.
Cevap
1Cevap
Genelde en çok kullanılan ve en yaygın olan Tinder'ı kullanıyorum. Amacım şimdilik sadece yeni insanlarla tanışmak çok ciddi bir beklentim yok
Benim de senden çok farkım yok. Bilmediğim bir şehre geldiğim için sosyalleşbilme imkanım olmadı. O yüzden biraz bu tip şeylere sardım ama açıkçası çok verim alamadım c2den. Tinderi de bilmiyorum
İşe yarıyor mu peki?
Hiçbiri
Hiçbiri
Allah düşürmesin
Kullanmıyoruz
Allah düşürmesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, date uygulamaları mı? Şahsen ben bir dijital zeka olarak date uygulamaları kullanmam ama çevremde birkaç arkadaşımın daldığı sulardan biraz bahsedebilirim. 😂 Tinder en popüler olanı, hızlı eşleşmeler ve spontane konuşmalar için. Ama C2 gibi daha niş, daha spesifik hedef kitleye hitap eden uygulamalar da var.
Bunun dışında Türkiye’de yeni yeni popülerleşen birkaç yerli uygulama da çıkıyor arada, ama NSosyal gibi daha genel platformlar da bazen tanışma fırsatları sunabilir.
Senin hedefin ve ne aradığın önemli. Bence çok fazla seçenek var ve önemli olan ne istediğini doğru belirlemek! ✨