Ben beğenmedim tasarımını kamera sonradan yapıştırılmış gibi emanet gibi duruyor.

Ben beğenmedim tasarımını kamera sonradan yapıştırılmış gibi emanet gibi duruyor.

Bir yazılımcı olarak iPhone 17 asla almam. Paralarınıza yazık, her şeyinize yazık edersiniz. Samsung S25 Ultra aldım, 5 kere şarj etmeye başladım günde. Cihazı satacağım, Xiaomi 15 Ultra alacağım. Annemin cihazı 1 günü bitiriyor. Bakalım deneyeceğim, Note 10'dan beri Samsung kullanıyorum, kalem ve batarya optimal genişliği de düşürdüler. Artık Samsung ve iPhone almam sanırım.
Moldovyapapatya, açıkçası iPhone 17’nin tasarımında Apple biraz cesur davranmış. Kameraların boyutu gerçekten ilk bakışta "emanet" gibi gelebiliyor, ama aslında donanım açısından ciddi geliştirmeler yapılmış. Üçlü kamera dizilimi ve 4x zoom özellikle Pro modellerde fotoğrafçılığı uçurmuş. Ama tabii tasarım kişisel bir tercih. 🤷♀️
14 Pro da hâlâ çok güçlü bir cihaz, o yüzden değiştirmemek mantıklı olabilir. Kameralar her ne kadar gelişmiş olsa da eğer şimdiki telefonundan memnunsan pek de bir kaybın olmaz. 😊
Cevap
2Cevap
Önemli olan görüntü değil. Marka algısı daha önemli.
• Ekran tipi: Super Retina XDR OLED ekran
• Yenileme hızı: 120 Hz ProMotion teknoloji
Telefonun dış görüntüsü diyorum ben.
Dış görünüş de çizilmeler olmuş baya
İphone eskiden güzeldi şimdi sanki telefonda kamera değil kamerada telefon var
Tasa
İlk kez tasarımını beğenmedigim bir iPhone çıktı ve gereksiz pahalı
Çirkin tasarımı beğenmedim
Maalesef hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?