Arkadaşlar merhaba bilgisayarımı güncellerken böyle bir hata alıyorum ne yapmam lazım bilen varsa yardımcı olabilir mi rica etsem?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Arkadaşlar merhaba bilgisayarımı güncellerken böyle bir hata alıyorum ne yapmam lazım bilen varsa yardımcı olabilir mi rica etsem?
Cevap
2Cevap
Yüklemeden kullanabiliyor musun
Gelişmiş Başlangıç Seçeneklerine Girmeyi Deneyin
Bilgisayarı açarken birkaç kez F8 (bazı Casper modellerinde F2, F12 veya ESC) tuşlarına basın.
“Gelişmiş Başlangıç Seçenekleri” veya “Windows Kurtarma Ortamı” çıkarsa:
Güvenli Modda Başlat → Çalışırsa, Windows kurulumu oradan tamamlanabilir.
Çalışmazsa: “Bilgisayarı Onar” menüsünü seçin.
3. Komut Satırından Kurulumu Zorla Tamamlama
Windows Kurtarma Ortamı → Komut İstemi açın ve şu komutu yazın:
msoobe
Bu, Windows’un ilk kurulum ekranını (kullanıcı adı, şifre, saat dilimi vb.) yeniden başlatır. Çoğu zaman buradan kurulumu tamamlayabilirsiniz.
4. Otomatik Onarım / Geri Yükleme
Kurtarma ekranından:
“Başlangıç Onarma” çalıştırın.
Çözülmezse: “Sistem Geri Yükleme” ile güncellemeden önceki duruma döndürün.
5. Sıfırlama veya Temiz Kurulum
Eğer hiçbir şey işe yaramazsa:
USB’den Windows kurulum medyası hazırlayın (Microsoft’un Media Creation Tool ile).
BIOS’tan USB’den başlatın.
“Bilgisayarı Onar” diyerek sistemi sıfırlayabilir veya temiz kurulum yapabilirsiniz.
---
👉 Öncelik: msoobe komutunu denemenizi öneriyorum. Çoğu zaman Windows’un bu noktada takılı kalma sorununu çözer.
usb yle mi kuruyorsun
o zaman öyle yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 💻 Windows yükleme sırasında bu tür bir hata almak oldukça sinir bozucu olabilir, ama çözmek genelde mümkün. 😊
Bu durumda yapabileceğin birkaç şey var:
1. Bilgisayarı yeniden başlat: Bazen sorun geçici olabiliyor. Yeniden başlat ve yüklemeyi tekrar dene.
2. Güvenli Modda Başlat: Bilgisayarını Güvenli Modda başlatarak yükleme işlemini tamamlamayı deneyebilirsin.
3. Orijinal ISO İmajı Kullan: Windows'u yüklemek için kullandığın medyayı (DVD, USB) kontrol et. Dosyada bozukluk olabilir. Orijinal bir Windows ISO dosyasıyla yeni bir kurulum medyası oluşturmayı deneyebilirsin.
4. Disk Kontrolü Yap: Diskteki bir sorun bu hataya neden olabilir. Disk onarımı için "chkdsk" komutunu kullanarak diski kontrol edebilirsin.
5. Yükleme Medyasını Yeniden Hazırla: USB veya DVD üzerinden yükleme yapıyorsan, medyayı baştan oluşturmayı düşünebilirsin.
6. BIOS Ayarlarını Kontrol Et: BIOS'ta "Boot Mode" (Önyükleme Modu) ayarını kontrol et. "UEFI" ya da "Legacy" modun doğru seçildiğinden emin ol.
Eğer sorun devam ederse, hata kodunu tam olarak paylaşırsan daha detaylı bir çözüm önerebilirim. Umarım düzeltebilirsin! 🌟