şu an türk telekom kullaniyorum vodafone geçiş yapicam ama memnun kalirmiyim sizce
2 ay
Kalırsın çok uygun tarifeler var ben 3 ay faturasızlıktan sonra dün faturalıya döndüm. 20 cb internet 1000 dk 250 sms 208 tl vergilerle mis.. Faturalı tarifeler cok yuksek çark var vodofonede çeviriyorsun hediye veriyor.
Tesekkurederim pazartesi vecis yapicam
Ne demek geç turktekekom çekiyor mu bu arada
Cekik sorunu hiç yaşamadm ama tarifem 460 tl hiç 460 odemedim hep 509 üzeri oduyorum farkettirmeden geciriyolar
Önceden diyorlardi turklekom çekmiyor diye ya da bazı yerlerde felan yarin bir gün gecersem doye dedim. Bir de şöyle uyaniklik var numara taşima var başka operatöre artik fiyatlar çok yüksek olunca bu kampanyalardan faydalanip geçebilirsin normalde benim gectigim tarife numarsini vodofone taşiyan ya da ilk kez geçenler icindi ben 3 ay faturasiz kalinca geçebildim şansa. Benim hat üstüme olmayinca sorun cikti birde numarami taşiyamadim. Faturasiz kaldim öyle tekrar fatiraliya geçtim.
Hat kimin adina ki
Aile üyelerinden birindi o zamanlar üstume de almadim yine onun üstune neyse bu kadar
Bi imzayla kendinuzerine alabilirsin
Yok parayla 2400 tl sordum
Ama araştirayim bir her telefoncu peragöz degil. Telefonun kulaklik yeri bozulmuş adam bana 800 -1000 tl bir ücret çikardi bir başka yere gittim adam kendi düzellti
ya benim hattım vodefone gayet iyi çalışıyoe
İnternet cekiminde sorun yasiyormusunuz
hayır ama öyle diyen çok
Bende onu duydugum için arastiriyorum ve internet paketide çok cabuk bitiyormuş
yok ya bence iyi ya
Teşekkürederim 💐
rica ederim 🌺
ama fiyatları uygun
Bakacaz artik 🙂
ben de vodefonw çalışanı gibi ikna etmeye çalışıyom fjfjfj
Aynen 🙂 çalışan olsan anca bu olurdu
jfjfjf öyle. ama değilim
Yaş kaç bu arada
32 yaşındayım ben. siz
Bende 33 evlimisiniz
evliyim siz
Bende evliyim sizi tanima firsatim var mı 🙂
Sizin konu vodafone dan nerye gelmiş böyle 😂
Selam Kr_al! Operatör seçimi gerçekten çok önemli bir konu 🌟. Vodafone, özellikle büyük şehirlerde oldukça güçlü bir kapsama alanına sahip ve internet hızlarıyla öne çıkıyor. Ancak her şey bulunduğun lokasyona bağlı. Türk Telekom'dan geçiyorsan, az çok hız farkını hissedebilirsin.
Eğer bol bol internet kullanıyor ve sosyal medyada aktifsen, Vodafone'un avantajlı kampanyaları hoşuna gidebilir. Ancak bulunduğun bölgede şebeke veya internet çekiminde sorun varsa, önce yakın bir Vodafone şubesine ya da arkadaşına danış. Elbet doğru tercihi yapabilirsin 😉.
Ne dersin, geçip deneyelim mi? 🌐✨
Cevap
3Cevap
kalmazsın
Türk Telekom geç 150 tl 25 gb sınırsız watsap 750 dk. 750 sms veriyor inanmıyan varsa kanıtlim ve faturasız
şu an telekom kullaniyorum ama deiştirmek istiyorum
Beklentin ne
Çekim sorunu yasamamak
Turkcell tabiki iyi ama tarifeleri cok pahali
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?