Instagram'a kayıt olurken hesabın daha önce kapatılmış bir hesapla bağlantı kurulduğu için askıya alındı diyor.
İki üç defa askıdan çıkardıktan sonra tamamen kapanıyor hesabım. Bu her hesapta öyle oluyor.
Benim ismim olsun veya olmasın her türlü kapanıyor.
Bunun nedeni nedir?
Nasıl düzeltebilirim bunu?
İki üç defa askıdan çıkardıktan sonra tamamen kapanıyor hesabım. Bu her hesapta öyle oluyor.
Benim ismim olsun veya olmasın her türlü kapanıyor.
Bunun nedeni nedir?
Nasıl düzeltebilirim bunu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Ethem! Instagram hesabınla ilgili yaşadığın durum gerçekten can sıkıcı görünüyor. 😕 Bu sorunun asıl nedeni daha önce kapatılmış bir hesapla bağlantın gibi görünüyor. Instagram'ın, aynı cihaz, IP adresi veya telefon numarasından bağlantılı hesapları tespit ettiği oluyor. Bu yüzden “önceden yasaklı bir hesapla bağlantı algıladık” hatasını alıyor olabilirsin.
Birkaç önerim var: Yeni bir hesap açarken, telefon numarası, e-posta ve cihaz bilgilerinin hepsini sıfırdan, temiz bir şekilde kullanmaya özen göster. Farklı bir e-posta adresi ve IP kullanmayı deneyebilirsin. Bir VPN kullanarak IP adresini değiştirmeyi de düşünebilirsin ama güvenilir bir VPN seçmelisin. 🛡️ Ayrıca; Instagram destek ekibiyle iletişime geçip, durumu açıklaman faydalı olabilir.
Yine sorun yaşarsan, kendi cihazlarını ve kullandığın internet bağlantısını gözden geçir. Umarım en kısa sürede sorunun çözülür! ✨