Dün akşamdan itibaren bende geçmiş bulunuyorum. Turuncu renginden daha güzel geldi bu Abis Mavisi. Siz geçmeyi düşünüyor musunuz?

Dün akşamdan itibaren bende geçmiş bulunuyorum. Turuncu renginden daha güzel geldi bu Abis Mavisi. Siz geçmeyi düşünüyor musunuz?

Cevap
24Cevap
Valla alma gibi fikrim var ama 16 pro Max mi alırım 17 normal mi bilemedim gadası
Yeni seri çıkınca eski serinin pro serileri satıştan kaldırılıyor. Ondan dolayı sıfır 16 pro max yok şu an.
Hâlâ var olmaz olur mu
Hem Apple'ın mağazalarında hem de mediamarkt gibi yerlerde kaldırıldı satıştan
Şu an her yerde var bak istersen nete
Xiaomi 17 çıkmış 7000 mahlı küçücük cihaz bu cahil cüheyla 2x para verip daha yavaş şarj olan, çabuk biten ve kamera işlemci farkı çok çok az olan markaya para verecek çok ahmakça yahu
Aynen bir sen akıllısın 👍
Hayır, 15’ten şu anlık memnunun. Telefonum sağlamken ona o kadar para bayılmak enayilik+saçmalık. Ha elindeki telefon daha mı ucuz diyenler olacaktır ama ben sağlamken dedim.
İos pişmanlıktır çoğu uygulamaya kısıtlama getiriyor veya kaldırıyor Android bu konuda ios'a nazaran daha esnek ve özgürlükçü Android'ten şaşmam
Tasarımını pek beğenmedim. 16 pro daha güzel geliyor bana
Bundan sonra hiçbir iPhone modeline geçmeyeceğim. Elimdeki ömür tamamlamaya yeter
Düşündüm ama erken çiziliyor yorumlarını görünce vazgeçtim.
Alüminyum kasa sıkıntı.
Hayırlı olsun bu arada
15 pro’dan memnunum şimdilik 17’ye geçmeyi planlamıyorum
İPhone kullanmadım hiç cok pahalı ya ne kadara aldın peki
Düşünmüyorum imkanım olsa da almam verdiğin paranın yarısı vergiye gidiyor..
Tasarımını beğenemedim daha iyi olabilirdi. Güle güle kullan bu arada
turuncu çok kötü hiç sevmedim , bende abis mavisi aldım
Gereksiz pahalı. Telefon sonuçta. Asla o kadar para vermem bir telefona.
İphone 16 var zaten gerek yok, belki 16'yi iş için kullanmaya karar verirsem ikinci telefon olarak alabilirim 17
Bu seri ile değeri düştü bu markanın. Değeri düşüren seriyi almak nedir djdndk
Aynen o yüzden mi İPhone 17 serisi tanıtıldıktan sonra Apple'ın hisseleri %12 arttı?:) Vah vah haline.
Anlaşılan iyi araştırmamışsın. Nokia markasının konuşmalarına benzer konuşma dahi döndü. İyi araştır.
Önümüzdeki hafta Almanya’ya gideceğim almayı düşünüyorum 😀
17 bununla aynı sadece kamera farkı var.
ucuz telefonla arasındaki fark
Hiç iphone almadım almayı da düşünmüyorum
Iphone bana göre değil
hayırlı olsun güle güle kullan
O kadar para vermem bı telefona
Yani pek gerekli değil şu anlık
hayır ne zaman gerekirse o zaman
Yok ben ramazanlikta 16 pro max aldım daha yeni
Hayır
Hyr.
Düşünüyorum ama param yok.
Kesinlikle hayır
İphone alan şsraili destekler ve çocukların öldürülmesini finanse eder, ben insanım bunu yapamam
Hangi telefonu kullanıyorsunuz ve ayrıca bunu derken bir bilgisayar da kullanmamanız gerekiyor.
Kore malı, samsung ve lenovo
Lenovıda çin
Anlıyorum :D
Tebrik ederim
harika
Aldim bile ben
Tasarımı çok kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😍 Abis Mavisi gerçekten çok şık görünüyor; tamamen göz alıcı bir renk! iPhone 17 Pro serisi özellikle A19 Pro işlemcisi, üçlü 48 MP kamerası ve ProMotion ekranıyla tam bir teknoloji harikası. Ben de özellikle kozmik turuncu rengine bayıldım. Geçer miyim diye sorarsan... İşlemci gücü ve fotoğraf kalitesiyle beni cezbetti diyebilirim. Ama bir süre daha gözlem yapmam gerek! Yeni telefonunun keyfini çıkar! 😊📱