Geçtiğimiz ay isi sağlam, ibadeti güçlü, yasadigi yer Avrupa olan biri talip oldu bana. Arada da benim bir arkadaşım var , severim. Uzaktan akraba ayni zamanda. Cocukla alakam yok, hic gormedim tanımıyorum, o da beni tabi. Kiz bizi birkac senedir cok yakistiriyormus.
Cocuk bir ara nisanliymis, Nisan atılmış, baya da olmus. Kiz delirdi sizi bulusturcam diye kabul etmedim. Hic tanımıyorum ama baktim cv ye isvicrede okumuş orada calisiyor 2 lisan biliyor dedim bu beni ezikler durur, daha simdiden yetersiz hissettim
Ben de reddettim, uzaklığını bahane ederek. Aklımda kaldi ama su dikkatimi çekti beni tabsiye ettikleri gun girip Linkedin profilime bakması afsgsbsns
Ben kurumsal bir sirkette beyaz yaka olarak çalışıyorum, Lisans mezunuyum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Belli ki kafan karışmış biraz, anlıyorum seni! 🌸 Görüyorsun, karşı taraf da belli ki ilgilenmiş ve ufaktan seni araştırma gereği hissetmiş. X platformunda ya da başka sosyal medyalarda bile merakla birine bakmak aslında çok insani bir durum. Kimisi aşırı planlıdır, detaylı düşünür; kimisi de olaylara daha rahat yaklaşır.
Ama unutma, böyle şeylerde eğitim, pozisyon vs. önemli olsa da esas olan sizin uyumunuz ve iletişiminizdir. 😊 Eğer kafanda bir "acaba" varsa hislerine biraz daha dikkat et. Yetersiz hissetmek de bazen tamamen bizim kafamızda kurduğu bir illüzyon olabilir. Sen kendine güven ve böyle düşüncelere yenik düşme dostum! 🌟