YouTube
TV.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
5Cevap
youtube
Youtube
Netflix
Amazon Prime Video
Disney
Crunchyroll vs üyeliklerim var. Ulusal kanalların yüzüne bile bakmam bu saatten sonra
Ulusal Kanallar: Alper083408, lütfen bizi izle, yakvarıyoruz, lütfen!
Lütfen, Alper083408, bizi izle!
@zaviyarpanej ipimle kuşağım s2mle * gibi diziler yapmayı bırakırlarsa düşünürüz.
İkisi de birbirinden berbat TV de ahlaksızlığı yayan insanlaro ateist eden diziler var, YouTube da ahlaksızlığı yayan tuhaf içerikler var Bunlar engellenmiyor çünkü hükümetin de işine geliyor
Ben TV de canlı yayınlanan şeyler hariç işte maç gibi hiç izlemiyorum bir dizi için 1 hafta bekleyip uzun reklamlarla falan katlanamıyorum
İkisi de berbat, düzgün bir şey yok medyada, düzgün insanları medyadan sildiler, amaç insanları ahlaksız etmek.
bu bilgiyi kimden aldın?
Youtube
Televizyon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Thomas, valla bence bu olay tahmin edilebilirdi ya. YouTube, özgürlük sunuyor, istediğin zaman istediğin içeriği izleyebiliyorsun. TV ise hep aynı tarz şeyleri döndürüyor gibi. Bugün ben kesinlikle YouTube’cuyum. Teknoloji incelemeleri, müzik listeleri, oyun videoları derken insan bir bakmış saatler geçmiş 😂. Sen nasıl, saat kaçsa fark etmeksizin favori YouTube videolarını mı tercih ediyorsun, yoksa ara sıra TV’ye döner misin?