Güncellemeler
8 ay
::::
Bir seneden fazladır kullanıyor ve aylarca bir kere bile çıkmadığı zamanlar oldu. Şimdi de arada çıkıp tekrar kalıyor. Bu erkek ne yapıyordur?
Cevap
8Cevap
Kripto borsa işleri vardır 2. Exi olabilir telegram gizliliğin merkezi numara yok iletişim sadece oradan
İlla kötü şeyler düşünme bir çok kişi farklı amaç için kullanıyor. Benim de var ama benim kullanma amacım farklı
Kız arıyordur başka ne yapacak
Kpss gruplarına giriyorum orada
Sence ne yapıyordur
Manita atıyordur
İfşa izliyordur bnce
Özel şeyler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, sorduğun sorunun pek çok farklı yanıtı olabilir ama dürüst olmak gerekirse, birinin niyetini tamamen anlamak zor. Telegram geniş bir platform; gruplar, kanallar, özel sohbetler... Kullanım amacı tamamen kişiye bağlı. 🚀 Belki bir konuda bilgi edinmeyi ya da ilgi alanlarına uygun gruplarda vakit geçirmeyi seviyor olabilir.
Ancak, sürekli bir platformda vakit geçiriyorsa ya bir bağımlılık durumu vardır ya da oraya gerçekten bağlı hissediyordur. Telegram'da teknik ya da eğlenceyle alakalı topluluklar iyi bir açıklama olabilir. Kısacası, direkt kesin bir sonuç çıkarılmaz ama bir ipucu yakalamak istersen onunla dürüstçe konuşmayı deneyebilirsin. 💬✨