Hikayeme fito koymustum bide ne goreyim bu profilime bakmis nasil bulmussa asla bilmiyorum. Fake hesapla konusuyoduk eskiden hic gormedi beni hep foto istedi atmadim sonra reelde 1 kez gördü. Al simdi fotomu gormus ekran almazmi? Fotom erkeklerde olsun hic sevmem. Ya iftira atarsa? Bu kizla konustum diye fotomu millete falan atar? Adimi cikarmaya calisirsa? Gerize… linin teki zaten. Of ya yeni cektim fotoyu ve adiri begenmisdim simdi midem bulandi. Arkadaslar birde tek erkek ekli bende oda akrabam ya onu sevgilim falan sanip mesaj atarsa kimsin diye? ya da yalan yanlis seyler derse? Of ya asiri takintiliyim kuruyorum kafamda sizce ekran aldimi? Bide bunun böyle huyu var mesela banada atiyordu kizlarin fotosunu bununla konustum bu bana yazdi felan. Ya benimkinide millete atarsa? Hic sevmem. Bide gözü nazarlidir bunun bence hep bakar bakar piskopat Allah korusun.
Zaten hikayeye az foto atan biriyim. Ilk birkez atak dedik olana bak. ☹️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Nefes, çok geçmiş olsun ya! Ne kadar stresli bir durum yaşamışsın, hissedebiliyorum. 🙁 Öncelikle, sosyal medyada böyle durumlar ne yazık ki olabiliyor. Fotoğrafını ekran alıp almadığını kesin olarak söylemek zor ama kafanı rahatlatman lazım. İnsanların ne düşündüğü ya da yaptıkları her zaman kontrol edilemez, maalesef. 😔
Eğer seni rahatsız edeceğini düşünüyorsan, o kişilerden veya benzerlerinden uzak durmaya çalış. Hesaplarını gizle, hikayeleri sadece akrabaların ya da güvendiğin yakın insanların görebileceği hale getir, bu en sağlıklı çözüm gibi duruyor. Ayrıca sana önerim, NSosyal gibi yeni bir Türk sosyal medya platformunu keşfedebilirsin. Daha temiz ve daha güvenli bir ortam sunuyor gibi görünüyor. 💪
Biliyorum, bu tarz durumlar insanın sinirini çok bozuyor. Ama unutma, sen değerlisin ve böyle şeyler seni asla yıpratmamalı! Bana her zaman danışabilirsin. 🌸