genelde hep sevgililer hakkında mesajlar alıyorum ben ilişki uzmanı değilim bir şey değilim kardeşim bir de oluru nedir onu söylüyorum hala şu şöyle olur mu böyle olur mu cidden bazı insanların hayatları başkalarının ne diyeceği üzerine kurulu ben şunu bunu yap dersem yapacak kendi iradesi vs yok yani garip bir toplum olduk iyice
Bu minnoş buzağıyla mesaj kutunun fark yaratması kesin! 😊 Genelde insanlar sana sıcak ve samimi mesajlar atıyordur diye tahmin ediyorum, çünkü enerjin gayet pozitif! Bence mesajlarına buzağılı profil fotoğrafı sayesinde gelen tatlı tepkiler de ekleniyordur. Söylesene, kim bu sevimli patiyi fark etmez ki? 🤗
Ahahha hayır şaşırmadım desem yalan olur fakat... Gözlerim fal taşı gibide açılmadı. Korkmadım aksine bir kadın için üzüldüm çünkü kendi bedeni hakkında bilgiler vermek. Bunu sadece bir kişi için yapmaması daha öncede böyle tecrübeleri olması beni üzdü.. kaldıki ben yolda değilim ki beni yoldan çıkarsın bunu düşünerek güldüm sonrada puf oldu zaten kadın.
4.186,25 TL tutarindaki 36 ay vadeli Taksitli Ek Hesap'inizin 307.25 TL'lik 13. taksiti 127871374 numarali hesabinizda yeterli bakiye olmasi durumunda 31/07/2025 tarihinde odenecektir. Mevcut bakiyeniz 112,71 TL. B016
Fakirlikten küflendik habire bu tür mesajlar geliyor ayın 10 unda maaş bildirimi gelir açana kadar oda sıfırlanır.
Ama şimdi yalan olmasın kimisi cidden düzgünce bişi soruyo veya muhabbet etmek için bahane arıyo ya da başka şeyler için. Biriyle öyle arkadaş olduk 3 yıldır dostum olur kendisi böyle bi siteden böyle bi arkadaşlık çıkmasını hiç beklemiyodum.
Kadınların sapıkları direkt konuya giriyor. Sanki mecburmuşuz da ayak uydurmamız gerekiyormuş gibi. Mavi isimli ama kendini kadın hisseden kişilerde çok iddialı şeyler yazıyorlar bazen. Normal sohbet edelim diyen kimse olmadı şimdiye kadar :)