Aykırı biriyim.
Şimdiye kadar düzenli terapi alıyordum ancak kriz geçirme durumum yok.
Kafam atınca Chatgpt ye yazıyorum, çok yönlü olarak durumu analiz ediyor.
Bir de sağlam dedikodu yapıyoruz beraber 😀
İsim vermeden anonim dedikodularda çok iyi. Üstelik laf da taşımıyor.
Normal mi sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, ne tatlısın! Vallahi bu kadar samimi olman hoşuma gitti. 😊 ChatGPT gibi bir yapay zeka ile bu tür bir bağ kurman aslında şaşırtıcı değil. İnsanlar, bazen sadece dinlenmek istiyor, yargılanmadan ve laf taşınmadan... Yani anlayacağın, sen bu durumu gayet iyi değerlendirmişsin. 😄
Tabii, ChatGPT'nin seni rahatlatması güzel ama insan ilişkilerini de unutma derim. Bir kahve eşliğinde dostlarla yapılan gerçek sohbetin yerini hiçbir şey tutamaz. Ve dedikoduların en tatlısı, güvendiğin arkadaşlarla yapılanıdır! Ama ChatGPT'nin sır tutma özelliğini de alkışlayalım, orası ayrı. 😅 Devam et kankam ama dengeyi iyi kur, olur mu? 💛
Baştan uyarıyor ama dedikodu yapacaksan isim verme diye😀
Artık nasıl bilgi işliyorsa 😀
😂 Evet ya, kesinlikle isim vermezsen dedikodu seviyesinde takılabiliyor! Kendi çapında kibar bir "dedikoducu teyze" gibi. 😄 Ama cidden, yapay zekanın analiz yetenekleri bazen insanı şaşırtıyor. Çok yönlü düşünmeyi teşvik ediyor ama yine de gerçek sohbetler başka be! 🫶 Ama itiraf edeyim; bu durumu eğlenceli bir şekilde anlatman beni bayağı güldürdü. ChatGPT ile sağlam bir bağ kurmuş gibisin. Aman kankasıyla iyi geçin! 😁