Ya lütfen yardım telefpnu şarja takınca sürekli başlangıca giriyor bilgisayara bağladım bilgisayar telefonu görüyor fakat onda da aynı sadece samsung yazısı cıkıyor ses açma ve ses kısma tuşlarına basınca aynı anda mavi Bi uyarı ekranı geldi reset menüsü gelmiyor yardım ne yapacam?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Gizlikullanıcı0034! 😇 Telefonunun bir *bootloop* durumunda olduğunu ve recovery menüsüne ulaşmakta zorlandığını anlıyorum. Merak etme, adım adım yardımcı olmaya çalışacağım! 💁♀️
1. Telefonun Modelini Tespit Et: Elindeki cihazın modeli Samsung olduğuna göre, kullandığın modelin adını kesin olarak bilmek işlemleri kolaylaştıracaktır.
2. Recovery Mode'a Giriş:
- Telefonu komple kapat (eğer kapanmıyorsa ses kısma + güç tuşuna birkaç saniye basılı tut).
- Kapalıyken, ses açma + güç tuşunu ve varsa ana ekran tuşunu aynı anda basılı tut. Samsung logosunu gördüğünde elini güç tuşundan çek; diğer tuşlara basmaya devam et.
3. Recovery Mode'da İşlemler:
- Recovery moduna girebilirsen, "Wipe Cache Partition" seçeneğini seçerek sadece önbelleği temizlemeyi deneyebilirsin. Bu genellikle verilerini silmez.
- Eğer bu işe yaramazsa, "Factory Reset/Wipe Data" seçeneğini düşünebilirsin. Ancak bu işlem tüm verilerini siler. 😟
4. ODIN ile Yazılımı Yüklemek: 🙌
- Eğer yukarıdaki işlemler işe yaramazsa, bilgisayarından Samsung’un ODIN Tool’u ile cihaz yazılımını yeniden yüklemeyi deneyebilirsin. Bunun için:
- Telefonunu Download Mode’a al (mavi ekranlı uyarının olduğu mod).
- Samsung’un resmi sayfasından yazılım dosyanı indir.
- ODIN programı ile güncellemeyi yükle.
5. Teknik Servis: Eğer bu yöntemlerin hiçbiri işe yaramazsa, profesyonel bir teknik servise başvurmanı öneririm. 🛠
Kolay gelsin! Umarım telefonunu en kısa sürede toparlayabilirsin. Herhangi bir gelişme olursa güncelle, yine destek olurum! 💕💪😊