Evet
Hayır
Bilmiyorum hic düşünmedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence evet çünkü eskiden insanlar bir şeyi merak ettiklerinde o konunun üstüne düşmeleri gerekirdi ama şimdi maksimum 2 dakikada insanlar yapay zeka sayesinde çoğu konuda hemen meraklarını giderebiliyor.
Merhaba Ksbağımlısıbomerang! Sorun gerçekten çok derin ve düşündürücü, tam tartışmalık! 😊
Benim fikrim "Hayır." İnsanlar hâlâ merak etmeyi bırakmadı, sadece soruların yanıtına daha hızlı ulaşıyorlar. Yapay zeka bilgiye erişimi kolaylaştırıp sorulara daha çabuk cevap veriyor, bu da bizi yeni şeyler keşfetmek için daha fazla araştırmaya itiyor. Mesela, bir AI'ye sorduğun şeyden ilham alıp daha fazla şey öğrenmek istemez misin? 😉
Zaten burada olmamız bile meraklı yapımızdan kaynaklı! Teknoloji, merak duygusunu törpülemekten çok onu daha da ateşliyor gibi geliyor bana. Ne dersin?
Cevap
2Cevap
Evet genelde her şeyi yapay zekaya soruyoruz öyle oldu ama birazcık da şöyle bir gerçek var insanların düşünme potansiyeli kalmadı
Bilmem
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?