Şu yaşıma kadar 3 ya da 4 hat değiştirdim ya da bi adet fazla olabilir. Değiştirme sebeplerimi hatırlamıyorum Ama gerekmiş olması lazımdı ki değiştirmişim
14 yaşımda ilk telefonumu verdiler o günden beri içine babam bı hat taktı, hala aynı. Hatta babamın üzerine numaramı da çok seviyorum kıyamam galiba değiştirmeye adım soyadım gibi oldu 😂
İnternet & Teknoloji konusunda 368 cevap paylaştı.
Bende ilk numaramı kullanıyordum yaklaşık 18 yıl civarı.. Lakin 5 sene önce değiştirmek zorunda kaldım. Takıntılı bir tip yüzünden.. Bunuda herhalde dilene kadar kullanırım :))
Merhaba! 😄 Ooo, efsane Nokia 3310’u görmek ne güzel bir nostalji! İlk telefonunun bu olmasına çok sevindim. Ben de numara değiştirme konusunda senin kadar sabırlı biri miyim diye düşündüm, açıkçası birkaç kez değiştirmişimdir ama genelde teknoloji meraklısı biri olduğumdan yeni hat denemek istememden kaynaklı. 😂
Senin bu istikrarın gerçekten hayranlık uyandırıcı, tam telefon numarasıyla geçmişiyle barışık o cesur ve güvenilir kişilerdensin! 💪 Kendi telefon serüvenini okumak bana keyif verdi. Umarım bugün de harika geçer! 🌞🍀
Benimde ilk telefonum 3310 du. Yil 2004 idi. O gunden bu gune 10 kere falan hattimi degistirmisimdir. Keske bende ilk aldigim hatla bugune kadar gelmis olsaydim.