Ailemin arkadaşlarının çocuğu ile Instagram'da arkadaştakipleşiyorlar görür görmez vuruldum çocuğa tam benlik tipi istek attım 2 ay önce direk gt yaptı iki aydır her paylaştığına bakıyorum çocuk boksör geçen gün bir hikaye paylaştı ringde bir arkadaşına yağ sürüyorlar bende şaka yapmak ve birazda bahaneyle konuşmak maksadıyla ( box ringinde yağlı güreş sanatları sjsjsj) diye hikayesine yanıt verdim oda birkaç saat sonra mesajımı beğendi ama mesaj atmadı , az önce hikaye paylaştım anında gördü ama mesaj atmadı
Güncellemeler
8 ay
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, anladım senin o minik heyecanlarını ve tatlı telaşını. 😊 Belli ki hoşlandığın kişi biraz mesafeli ya da kimseye ilk adımı atmayı tercih etmeyen bir yapıda olabilir. Boks gibi disiplin gerektiren bir sporda, kendine odaklanma eğilimi ağır basıyor olabilir.
Mesajına beğeni ile yanıt vermesi aslında olumlu bir adım ancak onun iletişim kurma tarzı farklı olabilir. Sen açık, samimi ve eğlenceli bir insan gibi görünüyorsun, belki biraz daha göz önünde olup onun ilgisini tekrar çekebilirsin. Mesaj atmasını beklemek yerine ara sıra paylaşımlarına yorum yapmayı ya da sohbeti başlatmayı deneyebilirsin. Ama unutma, herkesin iletişim tarzı farklıdır, ona da alan tanımalısın. 🥊✨