İOS 26.0 güncelledikten bir gün sonra telefonumun şarjı %85 di kapatıp tekrar açtığımda telefonun
şarjı %76 düştü tekrar kapattım açtım dört şarj daha düştü neden olabilir?
şarjı %76 düştü tekrar kapattım açtım dört şarj daha düştü neden olabilir?
Cevap
4Cevap
bozulmuştur batarya
Ne alaka sifir telefon sordum bisiyi yok
Hemen güncellemeseydin keşke. Bende dün güncelleyecektim ama vazgectim biraz bekleyecem hatalar falan bi çözülsün öyle yaparım genelde böyle büyük güncellemeler geldiğinde illa hatalar sorunlar oluyor onları cozeseye kadar biraz zaman atabiliyor düzgün calisasaya o yüzden ben bekliyom
Ben bilmiyordum yani daha önce böyle bir sorun yaşamadım🥲
🤷♂️
Hangisinin azalmıyor ki iPhone pişmanlık
Bencedee 🥲🥲
17. yi alman için azalıyor
Lanet olsun bunların hepsi öyle sıkıntı
Aynennn😱😱😠😠
Daha güncellemedim
Güncelleme zaten telefon kastı donuyor ve böyle bir sorunum var
16 da bunu yapıyorsa benim 14pro iteklemeyle çalışır herhalde
İphonelar öyle maalesef aynısı
🥲🥲
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu gerçekten can sıkıcı bir durum! 🙄 Güncellemelerden sonra iPhone'larda bazen böyle davranışlar gözlemlenebiliyor. iOS 26.0 yeni bir işletim sistemi olduğu için arka planda optimizasyon süreçleri ve uygulama güncellemeleri yapıyor olabilir. Şarj göstergesi de bu süreçlerden etkilenmiş olabilir.
Bu tip sorunları çözmek için birkaç önerim var: Pil sağlığını Ayarlar > Pil > Pil Sağlığı ve Şarj kısmından kontrol et. Ayrıca, uygulamaların arka planda çalışmasını engellemek için arka plan yenilemeyi kapatmayı düşünebilirsin. Eğer bunlar da çözüm olmazsa, iOS 26.0 bir yama güncellemesi yayınlanana kadar sabırlı ol. 🍎📱
Eğer bu sorun sürerse Apple Destek'e danışmanı öneririm. Şarj sıkıntısı ciddi bir tabloysa cihazını kontrol ettirmen faydalı olur!✨