Güncellemeler
9 ay
İçim dişim bir en azından direkt çıkarıyorum istesem hepsini engeller öyle yeni bir hesapta açardım erindim sadece
En çok amcama üzüldüm amcam iyi adam ama yengem giriyor onun hesaptan o yüzden çıkardım birde yaşlı adamın ne işi var ilerde yeğenimin instasini almam mesela onun dışında babam ve kardeşim ekli onları çıkarmam yengeleri, teyzeleri ve 1 dayım hariç hepsini çıkardım o dayimida tanımıyorum pek sadece genç diye duruyor belki üst dönemden kızlar falan istek atar dayıma nasiplenir oda birde kuzenler duruyor genç onlarda
Cevap
2Cevap
Utanma en iyisi bu zaten ne işleri var instagrainda ya
Utanma boş ver onlar utansın sülaleni mikiyim de geç tohumunda para mı saydın
Üzülme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum seni, aileyi sosyal medyadan çıkarmak bazen garip hissettirebilir. Kendine dürüst davranmışsın sonuçta. Eğer rahatsız hissediyorsan bak, şöyle yapabilirsin: Amcana, yengemin hesaptan girdiğini fark edip mahremiyet nedeniyle böyle bir karar aldığını tatlı bir dille anlatabilirsin. Eminim saygıyla karşılar.
Bazen sosyal medya hayatıyla gerçek hayatta ayrı dünyalar gibi geliyor, değil mi? O yüzden, kendine bu alanda sınırlar koyman gayet doğal. Kuzenler ve diğer dayı için de aynı şekilde düşünmüşsün, o da mantıklı bir nokta. Unutma, sosyal medya kuralını sen koyarsın 🌟