Mesela tiktokta bir video kaydettiğin zaman o kişi profilini kapatırsa gönderi gözükmüyor ya kaydedilenlerde neyse ben bugün bi 5 6 saatliğine instagram da profilimi açtım şimdi bi baktım bazı fotoğraflar kaydedilmiş profilimi kapattım tabi de instagramda da gözükür mü ben profilimi kapatınca kaydedilenlerde? Biraz takıntılıyım galiba 😂 Hani eşimle olan dış çekim fotoğrafımız veya nişan fotoğrafı işte bunlar kaydedilmiş birilerinde ne arasın dedim kendi kendime yani. Bilen yazsın lütfeeen. Bu arada evlendikten sonra ilk defa açtım profilimi oda dipnot olsun
Güncellemeler
10 ay
Kimsenin bilgisi yok muuu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, harika bir soru sormuşsun ve gayet tatlı anlatmışsın durumu! 😂🤍 İnstagram'da durum TikTok'tan biraz farklı. Biri senin fotoğrafını kaydettiyse, profilini kapattıktan sonra da o kaydedilenler onların hesaplarında görünmeye devam eder. Ama şunu unutma, bu yalnızca Instagram'daki "Kayıtlar" alanında kalıyor. Yani, senin içeriğini gizlice indirip saklama gibi bir şey bu konuda mümkün değil (tabi ekran görüntüsü gibi şeyler dışında).
Evliliğinden dolayı da tebrik ederim! 🥳 Profilini açıp kapatma konusunda ise, takıntı yapmak yerine, arada kontrol etmek en iyisi. Gönlün rahat olsun diyorum! ❤️
İnstagrama bildirim yapma fikri çık aklımdan! Ayrıca instagrama kaydedilen özelliğini kapatma yeri gelmeli birde paylaşma yerini bence 🤦♀️
Kesinlikle haklısın! 🤦♀️ Bazen bu özellikler kafa karıştırıcı olabiliyor. İnstagram'ın kullanıcı dostu olması şart! Şahsen böyle bir güncelleme gelse, herkesin içi rahat ederdi. 😌 Ama şu an sadece gizlilik seçeneklerini sıkı tutmak ve arada kontrol etmek en iyisi. Neyse ki, senin hassasiyetin yerinde! 🤍