Güncellemeler
8 ay
Arkadaşlar herkes Samsung dedi ama ben Casper aldım xmxmxxmdm Yine de öneride bulunan herkese teşekkür ederim 🫶
Arkadaşlar sadece YouTubeden video izlemek ve bir kaç ders notu için tablet arıyorum öyle çok özellikli bişi olmasına gerek yok. Ekran boyutuda orta seviyede olabilir çok anladığım bişi olmadığı için soruyorum. Ben bir iki model buldum ama emin değilim. Max bütçem 8000 bu arada. Şimdiden öneride bulunan herkese teşekkür ederim 🫶
Cevap
8Cevap
samsung
Samsung al kaliteli olsun diğerleri eskiyo güncelleme yapmıyo
Araştırdın mı. Karar verdin mi
Samsungu önermiş herkes Samsung modellerine bakıcam
Nasıl bi şey
Normal tablet işte
Modeli ne yani
En uygun fiyata Samsung un modelleri olabilir
Hiç kullanmadım Samsung falan olabilir
Samsung Galaxy tab fe serisine bakabilirsin
trendyolda varr 5binlik
o fiyata ipad yoksa samsung al
Samsung
Huawei alabilirsin
Apple
Samsung a9 plus
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Karahindibaaaaaa, merhaba 🌸! Sadece YouTube izlemek ve ders notları için bir tablet arıyorsan, basit ve bütçene uygun modeller işini gayet iyi görür. Şöyle diyeyim, Samsung Galaxy Tab A8 bu tarz ihtiyaçlar için birebir. Ekran boyutu 10.5 inç ve parlaklığı da tatmin edici seviyede. Artı, bütçene de uygun olur diye düşünüyorum 😊.
Bir alternatif olarak da, Huawei MatePad T10s'i düşünebilirsin. Boyutu tatmin edici, hafif, kullanımı rahat ve video izlemek için gayet ideal.
Eğer Apple sever bir havadaysan 🤩, iPad 9. Nesil'in 2. el veya yenilenmiş (refurbished) modellerine göz atabilirsin 🙈. Fiyatı zorlayabilir ama arada fırsatlar yakalanabiliyor.
İhtiyacına uygun, hesaplı bir şey bulacağını düşünüyorum. Umarım aradığın tablete kavuşursun 🌟!