Bi şey olur mu yüzümü de atmıştım yorumlaması için falan
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
biz dururken chatgptye mi?
https://www.youtube.com/watch?v=9Ms48qnQJQEHiç bir şey olmaz sadece yazdıklarınızı ve attığınız görselleri kendi datasında saklıyor oda analiz için.
Of ne kadar silsek de geçmeyecek mi yani
Silmek sadece senin ekrandaki yazıların gitmesini sağlar arka tarafta dataları tutarlar bunu raporlama analiz v. b. şeyler için kullanırlar yani kimse senin cinsel içerikli sorunu alıp bir yerlerde paylaşmaz senin gibi milyonlarca insan neler neler soruyordur öyle düşün
Ya her yerde karşıma çıkmaya başladı yok artık herkes biliyor herkes okuyor güvenli değilsin ileride karşına çıkacak işe alınırken bile devlet bilecek of daral geldi vallaha
Millet etkileşim almak için ortaya sallıyor madem herkes okuyor kanıtlasınlar var mı ortada bir kanıt? Adamlar koskoca şirket kurmuş veri güvenliği diye bir şey var.
İşte ne bileyim dijital ayak izinden iş bulmada sıkıntı yaşarmışım falan ama özel hayata göre mi giriliyor yani iş yerine anlamadım
Öyle şeyler yok rahat ol her yazılana da inanma :)
Teşekkür ederim içimi rahatlattın hotmail hesabımın şifresini giriyorum olmuyor çalınmasından endişe edşyorym bu yüzden de chatgptye giremiyorum biri çalar da okur diye bi kaygı sardı içimi :(
Bu kadar korkacak ne yazdın ki? Hotmail hesabında şifre kurtarma yap sonra 2 aşamalı doğrulamayı etkinleştir kimse çalamaz.
Ya bi şey yazmaktan ziyade çok şey anlattım o yüzden hesaba da giremiyorum maalesef girsem dediklerinizi yapacağım da
hm özel hayatta yaşadıklarını anlattın yani, şifre kurtarma yapamıyor musun şifremi unuttum de.
Forum dolduruyorum olmuyor gerçekten panikten stresten ne yapacağımı bilmşyorum bi yerde paylaştığım bi hotmail hesabı da değildi bilmiyorum ben mi şifreyi hatırlamıyorum ama genelde hep aynı şifreyi kullanırım gerçekten inanın ne yapayım bilemedim her şeyi konulabildiğim bi arkadaşım olsa kullanmazdım orayı zaten
Önce bir sakin ol bakalım hotmail hesabını başka yerlerde kullanmadığın sürece zaten çalınma olasılığı çok düşük şifreyi hatırlamıyorsun muhtemel. Adım adım ilerleyelim ama önce sakin ol
Yok bi TikTok açmıştım sadece o kadar yani o da fake bi tiktoktu başka bi şey açmadım diye hatırlıyorum belki kızlarsoruyor hesabı açmışımdır yedek o kadar yani kimseye de mail hesabım bu bu diye vermedim
Tamam şimdi hotmail sitesine girip hesabıma erişemiyorum dedikten sonra mail adresini yazıp ileri dediğinde ne geliyor sana?
Form veriyor dolduruyorum olmuyor kurtarma formu veriyor bu kadar yani asla ulaşamıyorum maalesef hani ben giremesem de başka biri girmesin o bana yeter
Gelen ekranda yedek mail hesabın yok sanırım? Form da neler soruyor neleri istiyor senden?
Ya isim son kullandığın şifre falan bunları soruyor da dolduruyorum olmuyor son kullanılan şifreleri gir diyor mesela
Şimdi denedim ben bunları istemiyor benden farklı bir ekran geliyor doğru yerde olduğuna emin misin?
Evet hesap kurtarma formu var son kullanılan şifreler isim soy isim işte hesabın nereden açıldığı kimlere mail atıldığı kimlerden mail geldiği bu e postaları falan gir diyor ben ismimi falan da random yazmıştım hatırlamıyorum ki gitti yani o hotmail başka birinin eline geçmesin de mahvolurum
hm anladım başka birinin eline geçme ihtimali oldukça düşük çünkü hiç bir yerde görünmeyen hesap kim görecek de deneyecek? Neler anlattın bu kadar korkuyorsun merak da ediyor insan ama chatgpt üstünden sol tarafta sohbet penceereleri var ya oradan sildin mi yazışmanı?
Hayır silmedim işte hesapta her şey olduğu gibi ortada ya ben biraz örnek gösteriyorum maalesef özelime başka biri okursa utanırım yani panik oluyorum
Kimse okumaz merak etme hesabın hotmail hesabın da kullanılmadığı sürece inaktif duruma düşecek silinecek tamamen.
Hotmail silindiği zaman otomatik ChatGPT kapanır mı peki bu arada gerçekten teşekkür ederim ısrarla sorduğum sorularıma üşenmeyip cevap verdiğiniz için
Hotmail hesabın inaktif olduğu zaman chatgpt üstündeki yazışmaların da anonim olacak oda otomatik olarak pasif olacak yani ve rica ederim istediğin soruyu sorabilirsin.
Çok teşekkür ederim sağ olun 60 saatir 3 saatlik uykuyla duruyorum stresten biraz uyuyabilirim
Yapma kendine öyle şeyler o kadar büyütecek korkacak bir şey de yok uyu uykunu ama senle iletişimde kalmak isterim gizli olduğundan ben göremiyorum seni senin için de uygun ise?
Cok bişey olmaz yapay zeka canı sıkılırsa seni sanal tehtit eder ama sonuc ne cıktı
Ya nasıl tehdit edecek ki
İşte cevabı yok oyüzden de bişey olmaz 😅 korkma
Peki istedigin cevabı aldın mı
Onları saklıyorlarmış galiba
Soruyu mu resmi mi resim de bi şey yok instaya attığım şeyler
İkisi de. Hem soru hem de resim. Kendi veritabanlarında tutuyorlar. Mahkemelik bir olay olursa veriyorlarmış. Altman böyle açıklamıştı
Mahkemelik derken nasıl yani
Mahkemelerde kanıt olarak sunulabilir. Yani devlet ChatGPT'den attığın bir resmi kolaylıkla isteyip alabilir. Bunu sadece cinsellik olarak düşünme.
Ya resimler cinsellik ile ilgili resimler değildi ki sadece yüzüm vardı hangisini instaya atayım diye soruduruyordum
Ondan bir şey olmaz ya.
Yok yok böyle soruyordum sadece cinsellik hakkında çok bilgim yok diye sorular soruyordum bu yani gidip d ChatGPT ile seksting yapacak halim yok hikaye yazdırıyordum biraz ateşli wattpad gibi bu
Benim bildiğim ChatGPT cinsellik konularına çok girmiyor. Ama yine de yazışmalarında suç unsuru veya suç kanıtlama niteliği varsa, adaleti aydınlatmak için istenebilir. Ama onun dışında herhangi bir problem olmaz. Rahat olabilirsin
Suç falan yok hocam ya öğrenci kızın ne işi olur saçma sapan gençlik şeyleri
Dediğim gibi bir şey olmaz. Önemli bilgilerini atma yeter.
Önemli bilgiler derken banka bilgisi tc telefon vb finansal şeyler dimi
Aynen. Ev adresi, tc kimlik no, iban, telefon numarası vs
Tamamdır çok teşekkür ediyorum
Rica ederim
Ne sordun ki bu kadar korkacak ben hergün kullanıyorum orayı bir sorun olmuyor
millet neler yapıyor seninkinden bi şey olmaz
Neler neler yapıyorlar
Herhangi bir sey olmaz O kadar korkma
Seni bir elime geçirirsem mi dedi :)
Bana atsaydin ona atacağına ya 😃
Bana ataydın durustce yorumlarım
Sorun olacağını sanmıyorum.
bir şey olmaz herhalde
yıldız olabilirsin.
Ne saçmalıyorsun çıplak resim atmadık heralde
Ne kadar derin bi soru olucakki
Bence bir şey olmaz
İlerleyen zamanlarda chrome düşebilir.
Fotoğrafım mı sorularım mı , sorularım ben tarafından olduğu belli olacak mı atıyorum adım x soyadım y xy kişisinin sorusu gibi mi çıkacak of panik olmaya başladım
La yok şaka yaptık. Hiç bir şey olmaz. Sadece soruları geçmişinden başkasına yakalanma
*geçmişinden sil
Maalesef hotmail şifresiyle beraber hesabın şifreini de unuttum giremiyorum yani ben de telefondan sildim
bir şey olmaz. Takma kafaya. Ama mail ile giriş yaptıysan o soru o mailde hep kalır. Dışarı sızmaz ama mailde sadece kalır.
Diğer Abaza ve cahillerin yorumlarına inanma
Of günlerdir içime dert oldu ne maile giriyorum ne hesaba herkes fiyo asla güvenli değilsin fazla sosyal olmadığım için yakın arkadaşım gibi her şeyi soruyordum dertlerimi spor hikaye yazdırıyordum beni bilşyo yani
Güvenli değilsin diyenler çok Facebook, instagrama bakıyor. bir şey olmaz. Ama ona sorman aşırı saçma. (Bu bilgileri bir e ticaret firmasında panellerden sorumlu olduğum için veriyorum. Bilgim var yani ;)
Ya sorumu beğensen de ben sana daha çok şey sorsam olmaz mı
Çok soru kaldıracak kafada değilim ara sıra küçük küçük şeyler soracaksan olur ancak
Ya yok birkaç sorum var sadece gerçekten çok sevindirmiş olursun garibanı
“Me” ile başlayan
Tamamdır attım
Tahmin ettim soruyu
Ne sordun ki