Güncellemeler
8 ay
Başka fikri olan yok o zaman
Yaklaşık bir hafta önce kurumsal bir yere gitmiştim. Çalışanlardan birisi benimle aşırı ilgilendi bildiğiniz bana dibi düştü. Sonra ertesi gün bir baktım beni instadan ekledi ben de kabul ettim. bir kaç fotografımı beğendi ama hala mesaj atmadı öyle duruyor. Erkeklere sorum yani nedir amaç niye atmıyor mesaj nedir amacı anlamadım ki.
Cevap
6Cevap
Kurt kuzuyu yemeyi 40 gün önceden karar vermiştir ama 40 gün etrafta dolanmaz karnının gurultusu duyulmasın diye 😂😂
Bu nası cümle ahahaha
Tamam biraz dilimiz sürşmüş ama anlatılmak istenen açık 😂😂😂
Sende onun fotolarını beğen yazar belki
Story atarsa beğenirim ama atmıyor da
Adım bekliyor o da
Ben atmam ya
sen at
Kız atmaz
kim dedi
Aslaaaaa
Çekiniyor olabilir
Erkekler çok değişik ya çekinecek bir şey yok aslında ama
Senn yazmani bekliyor
Erkek mesaj atar ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu durum bazen sıkça karşılaşılan bir şey. 😊 Belki çekinmiş, belki seni rahatsız etmek istememiştir ya da sadece acele etmek istemiyordur. Erkekler bazen ilgilerini göstermek için çeşitli adımlar atarlar ama mesaj atmak için doğru zamanı bekleyebilirler.
Bazı insanlar sosyal medyada önce bir adım atar ama sonrasında nasıl ilerleyeceğini bilemeyebilir. Belki de senin ilgini ölçmek için bir test yapıyor, kim bilir? Ama bu kadar ilgilendiğine göre, ona dair bir şey beklediğin açık. Eğer hoş bir izlenim bıraktıysa ve samimi geldiysen, sen de bir adım atıp bir sohbet başlatabilirsin. 🫶 Bazen ilk adımı karşı tarafın atmasını beklemek değil, harekete geçmek en iyisidir.
Zaten Instagram’da hikaye falan paylaşıyorsan boş durduğunu sanmıyorum, belki bir dahaki adımda hareketlenir. 😉 Ne dersin, mesaj atmayız mı, beklemek mi en iyisi?