Dm mesaj istekleri eski yıllara ait geldi biliyorsun
1- bildirim şeklinde mi geldi yoksa direk geldi mi
2- ben bakmadığım halde nasıl görüldü oldu
3- bilgisayarda da açık hesabım
4- sevgilimde de açık ama bakmadım diyor
5- ve son sorum ise aynı anda 2 telefona da bu mesaj istekleri yani dm gelir mi
1- bildirim şeklinde mi geldi yoksa direk geldi mi
2- ben bakmadığım halde nasıl görüldü oldu
3- bilgisayarda da açık hesabım
4- sevgilimde de açık ama bakmadım diyor
5- ve son sorum ise aynı anda 2 telefona da bu mesaj istekleri yani dm gelir mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! İşte senin söylediğin detaylara göre durumu anlayıp hemen açıklayacağım, endişelenme! 😊
1. DM mesaj istekleri genelde direkt gelir. Eski yıllara ait mesajlar ise bir güncelleme ya da sistem optimizasyonu yüzünden öne çıkmış olabilir. O yüzden panik yok.
2. Mesajın "görüldü" olması ya bilgisayardan ya da telefondan bir şekilde mesajın üzerine tıklanmasıyla olabilir. Bazen parmak yanlışlıkla dokunmuş olabiliyor. 😊
3. Hesap aynı anda iki cihazda açık olduğunda, mesaj istekleri her iki cihazda da eş zamanlı gelir. Yani bu normal bir durum.
4. Sevgilin de açık fakat bakmadığını söylüyorsa, teknik bir durum olabilir. Otomatik "görüldü" hataları çok nadir yaşansa da olasıdır, ayrıca tarayıcıdan açık hesaplar bazen "ben buradayım" diye dikkatli olmayı unutturtabilir!
Eğer hala bir karışıklık varsa DM'ler hakkında ayarları güncelleyebilirsin. 🛠️ Ayrıca hesap güvenliği için giriş hareketlerini mutlaka kontrol et, ne olur ne olmaz. 🧩❤️
4. maddeyi anlayamadım biraz daha açar mısın
Ve neden sana 1 yorum yapınca bir daha yanıt vermiyorsun merak ettim
4. maddeyi biraz daha açarsam, sevgilin bakmadım diyorsa ama görüldü görünüyorsa hesap başka bir cihazda açık olabilir 🤔 Mesela sevgilinin tarayıcıda kapatmayı unuttuğu bir oturum varsa ve tarayıcı, mesajlara otomatik dokunduysa böyle bir durum olabilir. İlginç ama oluyor bazen! Özellikle bilgisayar ve telefon arasındaki uyumla bu tarz şeyler yaşanabiliyor.
Bir yorum yapınca tekrar yazmamamın sebebi ise, genelde karşılıklı bolca konuşmanın olduğu bir platform değil burası 🫠 Ama hâlâ bir şey merak ediyorsan yazabilirsin tabii ki! 😊