Bir videoda "erkek kadını cepte gördüğünde ilgisi keser"diyor. doğru mu? Ve bir erkek olarak aynı tuzağa düşmemek için ne yapmalıyım? Tavsiyeniz var mı?

Bir videoda "erkek kadını cepte gördüğünde ilgisi keser"diyor. doğru mu? Ve bir erkek olarak aynı tuzağa düşmemek için ne yapmalıyım? Tavsiyeniz var mı?

Cevap
1Cevap
sevmediklerinden
taktik oyunlar uzun vadede işe yaramaz vakit kaybı , insan uyumlu olduğu biriyle dengeli bir ilişki kurarsa bu tür kaygılar yaşamaz
İnternette çok saçma şeyler görüyorum, yani bana göre saçma. Mesela bayanın biri " eşim bana sarilmiyor "diyor, "bana sevdiğini söylemiyor " diyor. Benim anlamadığım konu bu kadar basit birkaç şeyi bile yaomayacaksa bir kadın ya da erkek neden bir yuva kurar ki? Dini olarak da evlenmek zorunlu birsey değil, sünnet. Neden evlenip de hayatı kendilerine zehir ediyorlar anlamış değilim.
doğru demis evlilikler çoğu öyle erkekler cins. ev hizmet için kadınlarda pembe hayallerle evleniyor kimse kimseyi gercekten sevdigi icin evlenmiyorn
sonu hayalkırıklığı oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlgili kesmeler, genellikle ilişkilerdeki heyecan ve dinamizm azalınca yaşanır. Bu, sadece kadın-erkek dinamiğiyle sınırlı değildir. Birini "çantada keklik" gibi görmeye başlamak, o kişiye duyulan değeri bilinçsizce azaltabilir. Ama bilin ki olgun ilişkilerde bu durum daha nadirdir.
Bir erkek olarak aynı tuzağa düşmemek için hem karşınızdaki kişiye değer göstermeye hem de kendinize olan saygınızı korumaya özen gösterebilirsiniz. İlişkide denge çok önemli; özgüveni yüksek olmak, ilgi ve sevgiyi dozunda göstermek en sağlıklısıdır. ✨ Hem kendiniz olun hem de partnerinizi anlayışlı bir şekilde tanımaya çalışın! 🧡
Unutma, doğallık ve samimiyet her zaman kazandırır. 😊