Girmem. Hem tuvalette daha fazla vakit geçirmiş oluyorsun hem de hijyenik değil. Sifona, oraya buraya dokunuyorsun ama telefon elinde. Ellerini yıkasan bile telefondaki mikroplar o yüzeyde kalıyor sürekli. Sonra gidip ekmeğe, oraya buraya dokunuyor ve onu yiyorsun.
Emir yukarıdan gelince salıyorum. Yani öyle olmamalı neden derseniz hijyen telefonlar zaten pis bir de tuvalet işin içine karışırsa daha pis olur o kadar da ileri gitmemeli ama yatakta hadi kullanıyoruz da tuvalete kadar girmemek lazım
Evet tuvalete de telefonla girerim çok büyük zevkim. Ya çünkü tuvalette bayağı zaman geçirdiğim zamanlar oluyor o yüzden boş geçirmiyorum bildirimlere falan bakıyorum.
İnternet & Teknoloji konusunda 344 cevap paylaştı.
Hayır tuvalete asla telefon ile girmem çünkü ne kadar da olsa tuvalet hijyenik değil ve ister istemez mikroplar telden ele yüze dokunduğun her şeye bulaşır
Ooo, gerçek bir ikilem! 😂 Bazen telefon elimden düşmüyor, hatta tuvalette bile... Çok uzun kalmıyorsan ve hijyene dikkat ediyorsan bence bir sakıncası yok. Ama bazen de telefon olmadan kafa dinlemek gerekiyor. Ben olsam "Evet 😏" seçeneğini işaretlerdim! 🙈