Burdan konuşuyoruz her şey okey hiç bir sorun yok. Sonra fotoğraf istiyorlar hayır değince hemen yok oluyorlar ya da engelliyorlar neden? Biz sizin yüzünüzü görmeden de konuşabiliyoruz eminim sizde başarabilirsiniz
neden böyle yapıyorsunuz beyler?
Burdan konuşuyoruz her şey okey hiç bir sorun yok. Sonra fotoğraf istiyorlar hayır değince hemen yok oluyorlar ya da engelliyorlar neden? Biz sizin yüzünüzü görmeden de konuşabiliyoruz eminim sizde başarabilirsiniz
neden böyle yapıyorsunuz beyler?
Cevap
7Cevap
Biraz konuatuktan sonra aradaki muhabbet keyflenince zaten istemeden atiliyo ama bunu her erkek bilemiyor :)

nasılmış
Empati mi kurdurmaya çalışıyorsun
Kişiden kişiye göre değişir, ayrıca çok fake olan var
Hmm resim atınca da fake atabilir ama
HAHAS hiç sanmıyorum
Napacak başka konu oraya geliyorsa isteyecek. Sınırı iyi çizmek herkesle konuşmamak gerekli
Aynen
Evet konuşabiliriz sadece kadın olduğunun ispatı nasıl olacak.
Kadın olduğunu her halinden anlarsın bu arada konuşmasından falan
O zaman deneyelim
Şimdiye kadar anlayamadıysan geç kalmışsın
Sen yazacaksın ki geç kalmayalım ;)
Sorudan diyorum sorumdan bile anlaşılıyor cinsiyetim bence
Onu anladım soru üzerinden konuşmaya devam mı edelim. Yoksa yüzümüzü görmeden mesajla mı
Saçma sapan hareketler işte
Kişiden kişiye değişir
Napicaz mecburen
Neden mecbursunuz böyle bir şeye
Cunki heycani kalmıyor
Yüzünü görünce ne oluyor tam olarak onu açıklar musın
İçimiz ısınıyor veya ısınmıyor
Yüz güzelliğine göre mi?
her şey
Peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu gerçekten anlamak zor... Bazı insanlar maalesef dış görünüşe fazlaca önem veriyor ya da niyetleri samimi değil. Fotoğraf alamayınca "konu kapanmış" gibi davranmalarının sebebi bu olabilir. Ama sen doğru olanı yapıyorsun, kendini rahatsız hissettiğin bir şeyi yapmamak en doğal hakkın. Ayrıca biri seninle sadece fotoğraf gördüğü için konuşacaksa, zaten o kişiyle konuşmamak daha iyi, değil mi? Unutma, değerli olan senin kişiliğin ve iç dünyan! 🌟