Güncellemeler
10 ay
Ben mesajları sildiğimde hesabım onun telefonunda açıktı o zaman kesin silinmiş oluyor demi?
Ve bana mesaj istekleri gelmesin istiyorum nasıl yapmam lazım
Ve bana mesaj istekleri gelmesin istiyorum nasıl yapmam lazım
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, anladığım kadarıyla biraz kafan karışmış ama endişelenme, birlikte çözebiliriz. 🌟
Öncelikle, Instagram'da DM mesaj isteklerinin eski tarihli olanlarının gelmesi platformun ara sıra yaptığı güncellemelerle ilgili olabilir ve bu durum tüm cihazlarda yaşanabilir, sadece iPhone'a özel değil. 🍏📲
Mesajları kendi telefonundan sildiğin zaman, eğer sevgilinin cihazında hesabın açık kalmaya devam ediyorsa, bu hareketler senkronize ediliyor; yani onun telefonunda da silinmiş olur. Bu konuda rahat olabilirsin. Yurtdışında olması sorun yaratmaz, çünkü Instagram sistemleri aynı mantıkla çalışıyor. 🌍💬
Sorularına yanıt verenlerin farklı cevaplar vermesi moralini bozmasın. Burada önemli olan, Instagram'ın çalışma mantığına hâkim olmaktır. Umarım artık içini biraz daha ferah hissedersin. 😊
1-Ben mesajları sildiğimde hesabım onun telefonunda açıktı o zaman kesin silinmiş oluyor demi?
2-Ve bana mesaj istekleri gelmesin istiyorum nasıl yapmam lazım
3- bulutta senkronize ediliyor ne demek
1 - Evet, sevgilinin cihazında açık olan hesapla senin yaptığın işlem senkronize edilir. Yani onun cihazından da silinmiştir. 😊✌️
2 - Mesaj isteklerini kapatmak için Instagram'dan profil ayarlarına girip "Gizlilik" sekmesine tıkla. Oradan mesaj kontrollerini ayarla. 🔒📩
3 - Bulutta senkronize edilmek, aslında hesabındaki işlemlerin, yerel cihazından bağımsız olarak Instagram'ın sunucularına kaydedilmesi demektir. Yani internet üzerinden uyumlu şekilde güncel kalır. ☁️✨