Neden Telefon Numarasını Vermiyor Olabilir?

Tatilde bir erkekle sürekli bakışıyordum ekstra çalıştığı yere gidiyordum sonra zamanla gitmemeye başladım bu sefer o benim bulunduğum yere gelmeye başladı en sonunda yanıma gelip tanışmak istediğini söyledi. Sosyal medyamı istedi takipleştik. Gün içinde buluşuyorduk. Sonra benim tatil günüm bitti ve kendi şehrime döndüm o orada kaldı ama biz sürekli iletişimdeyiz. Her gün en az iki kez araşırız, yazışırız. 1 ay oldu hala numarasını vermedi konuyu da açmadı. Sürekli bana ailevi şeylerini anlatır fotoğraf atar. Kendiyle, ailesiyle, arkadaşlarıyla ilgili bilgiler verir. Benim yanıma gelmek istediğini söyler falan. Arkadaşı da sürekli benimle konuştuğundan rahatsızlığını dile getirdi. Dün esprili bi şekilde konuyu açtım. “Biz senle numaralaşmış mıydık?” Dedim gülerek. O da bayağı bi tebessüm ederek “Hayırrr, bende sadece sosyal medyan var.” Dedi. Sonra ben ondan bekledim ama konu birden kapandı o da lafını etmedi daha. Her şey güzel hoş ama neden vermiyor? Oysaki Benimle konuşurken de çok rahat ve samimi hiç kasmıyor. Birde bi anlam çıkarmalı mıyım bilmiyorum ama Whatsapp ı yüz tanıma kilitliydi.
Neden Telefon Numarasını Vermiyor Olabilir?