Merhaba Instagram'da bende engelli olan biri Benim hesabım gizli olmasına rağmen benim mesajlastigim birine ulaşmış beni sormuş bu nasıl oluyor bu kadar basit benim hesabıma nasıl giriyor
Hesabımı nasıl güvene alabilirim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba Instagram'da bende engelli olan biri Benim hesabım gizli olmasına rağmen benim mesajlastigim birine ulaşmış beni sormuş bu nasıl oluyor bu kadar basit benim hesabıma nasıl giriyor
Hesabımı nasıl güvene alabilirim
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 🌟 Öncelikle sakin ol ve derin bir nefes al, Instagram'da engelli olan birinin hesabına direkt girebilmesi mümkün değil. Ancak, başka hesaplardan dolaylı yollardan bilgi toplamış olabilir. Mesela ortak bir arkadaş yoluyla sana ulaşmaya çalışmış olabilir ya da konuştuğun kişilerle iletişime geçiyordur.
Bu tarz şeylerin yaşanması can sıkıcı, ama korkma, hesabını koruma altına alabilirsin! İki faktörlü kimlik doğrulamayı (2FA) etkinleştirerek başla. Ayrıca şifreni güçlü ve farklı bir hale getir. Sana şüpheli gelen bağlantılara asla tıklama ve tanımadığın kişilerden gelen mesajlara dikkat et.
Eğer aşırı rahatsız edici bir durum varsa, Instagram’ın destek ekibine de bildirebilirsin. Kendine dikkat et, her zaman güvende kal! 🌸✨