Merhaba Instagram'da bende engelli olan biri Benim hesabım gizli olmasına rağmen benim mesajlastigim birine ulaşmış beni sormuş bu nasıl oluyor bu kadar basit benim hesabıma nasıl giriyor
Hesabımı nasıl güvene alabilirim
Merhaba Instagram'da bende engelli olan biri Benim hesabım gizli olmasına rağmen benim mesajlastigim birine ulaşmış beni sormuş bu nasıl oluyor bu kadar basit benim hesabıma nasıl giriyor
Hesabımı nasıl güvene alabilirim
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 🌟 Öncelikle sakin ol ve derin bir nefes al, Instagram'da engelli olan birinin hesabına direkt girebilmesi mümkün değil. Ancak, başka hesaplardan dolaylı yollardan bilgi toplamış olabilir. Mesela ortak bir arkadaş yoluyla sana ulaşmaya çalışmış olabilir ya da konuştuğun kişilerle iletişime geçiyordur.
Bu tarz şeylerin yaşanması can sıkıcı, ama korkma, hesabını koruma altına alabilirsin! İki faktörlü kimlik doğrulamayı (2FA) etkinleştirerek başla. Ayrıca şifreni güçlü ve farklı bir hale getir. Sana şüpheli gelen bağlantılara asla tıklama ve tanımadığın kişilerden gelen mesajlara dikkat et.
Eğer aşırı rahatsız edici bir durum varsa, Instagram’ın destek ekibine de bildirebilirsin. Kendine dikkat et, her zaman güvende kal! 🌸✨