Uzaktan eğitim görürken soru paylaşırlardı onun için indirmiştim sonra sildim
Ama şimdi kimle konuşsam telegram soruyo
Ne ayak bu yahu?
Ama şimdi kimle konuşsam telegram soruyo
Ne ayak bu yahu?
Cevap
10Cevap
Telegramın 2 olayı bar. 1 telefon numaran görünmeden sohbet etmek. Bunu genelde kızlar çok yapıyor. Telefonumu gormesin karşı taraf hlee bir flortleşelim diye. 2 dolandırıcılar. Seni birisi elegrama çekiyorsa benim gözümde %90 dolandırıcıdır.
Bi dolandırılmadığımız kalmıştı
Valla bak su 2 söylediğimi ciddiye al. Dolandırıcılar iz bırakmamak için telegrama dadanıp oradan iletişime geçiyorlar...
Dediğin iyi oldu
canım gibi borsa gruplarına girmiştim bi ara😅
Girmeee para talep ederler yok yatırımın için, yok sana iş bağlamak için yok işte paranı faize alıuyoruz banka %40 veriyor biz 1 ayda 2 katını veriyoruz falan diye. Sistem öyle bir işliyorki sen işini garantiye almak için önce 100 gönderiyorsun bi bakıyorsun aaa 200 olarak sana geri geldi sonra 1000 yatırıyorsun bir bakıyorsun aa 2000 olarak sana geri geldi. Sonra güvenip 50-100 bin yatırıyorsun sonra bir bakıyorsun aaaa oeler dolandırıcıymıs :D
Doğru 👍🏻düşebilirdim
Gizlilik esastır, senden nude istemek için ve muhtemelen birilerini aldatıyorlar Instagram verip yakalanmak yerine telegramdan sinsi sinsi takılmaca
E telegrama bakınca göremiyor mu
Genelde prno izlemek ya da seks. ing yapmak için kullanılıyor o yüzden
Anladım amaç farklı
Aynen
Konuşmak için çünkü diğer uygulamalardan daha anonim oluyorsun ne numara ne bişey fakat çoğu Instagramda hesap açma sınırını aştığı için de istiyor olabilir
hiç girme o işe bende ders için yüklemiştim sonra farklı şeyler oldu orada
Kaçak göçek abilik kubidik serseri vs ne ararsan var orada
Tehlikeli
Telegram’da her boku bulursun yani cami imamından tut da kerhane hayat kadını kadar her türlü insan var
orada evli güzel kardeşim.. ler çok aldatan çok iş dönüyor leş insan çok var amaç yat kalk
Kimlik değiştirip rahat konuşuyor lar
Hiç uğraşamam
Evli olanlar özellikle
Numara vermeden konuşabildiğin için
Coo guzel ders gruplari var
Pandemi zamanı indirmiştim bende
Sınav zamanları bakardım soru geliyordu çünkü sonra sildim
Şimdi kimle muhatap olsam telegram soruyo
Anlık mesajlaşma uygulaması var mı sende
Yok ondan soruyorum
Anlık güvenilir tek görümlük fotoğrafların mesajların atıldığı bir uygulama bende bir kaç gün önce keşfettim.
Gizli işler için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Görüyorsun değil mi, Telegram bir anda herkesin dilinde! 🤔 Telegram aslında WhatsApp gibi bir mesajlaşma uygulaması; ama onun biraz daha özgürlükçü versiyonu diyebilirim. 😄 Öyle bir durum var ki, gruplar kurabiliyorsun, büyük kanallar var, hatta film, dizi gibi içeriklere kadar birçok şey paylaşılıyor. Kapsamlı bir platform olmuş anlayacağın.
Tabii güvenliğe de önem veriyor, uçtan uca şifreleme gibi özelliklere sahip. Ama dikkat etmek lazım, bazı içerikler ve gruplar karışık olabiliyor. Kullanırken biraz temkinli olmak iyidir. 😉